sâmbătă, 11 iulie 2009

Barbatul si femeia ca intreg

Daca ar fi sa alegi intre armonie si orgoliu, ce ai alege? Banuiesc ca vei raspunde ca alegi prima varianta...asa zic si eu dar de multe ori, cu toate ca teoretic stiu foarte bine la ce te duce orgoliul, fac ce fac si risipesc armonia.

Daca ti se intampla si tie la fel, vei gasi ceva de folos in cele scrise aici:

7 comentarii:

CORA spunea...

Daca te pasioneaza subiectul...am auzit ca dau rezultate metodele lui John Gray, pe care eu le-am gasit in cartea "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile de pe Venus". Sunt prezentate acolo cateva reguli de convietuire, care pot ajuta. Mai ales sa cunoastem mai bine persoana cu care alegem sa ne petrecem viata, BARBATUL.

elena marin-alexe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
elena marin-alexe spunea...

Nimic nu distruge mai tare ca orgoliul.
Stiu asta din experienta mea si a altora.
Iti doresc o duminica cu multa pace!

Dilimache spunea...

Draga mea, am citit de ieri acest post ca si linkurile la care face trimitere... mare dreptate au! Ma stiu o femeie orgolioasa nevoie mare. In timp insa am inceput sa vad efemeritatea placerii de satisfacere a orgoliilor si permanenta ranilor produse de acestea. Asa ca ce am citit mi-a prins foarte bine... fiindca in alt context nu as fi citit aceste lucruri, iti multumesc.. sincer, fiindca ma ajuta sa sintetizez niste lucruri si asta ma imbogateste. E greu sa faci ce trebuie si nu ce-ti "vine", dar la un moment dat trebuie sa te maturizezi daca vrei sa duci lucrurile bine pana la capat... multumiri!!!

Sergiu spunea...

La Multi ani si voua, mai avem ceva pana la 24 de ani

mmary spunea...

Eu am citit intreaga carte,e plina de intelepciune de iubire,si de sfaturi cu adevarat folositoare...

e cu adevarat o Valoare...

Dumnezeu sa te binecuvanteze Adriana...

Mariana spunea...

După zâmbet urmează...lacrimi...Te aştept cu drag pe tine şi pe cititorii tăi cu un răspuns la o nouă provocare pe Psalmdedor la întrebarea ,,Ce sunt lacrimile? ( Care este rostul lor? ) aici.
Îţi doresc doar lacrimi de fericire! :)