sâmbătă, 25 iulie 2009

Concert, cum nu a vazut nici Parisul!

De ce? ...Pentru ca "strangerea de fonduri prin SMS la 858 din cadrul campaniei Inima Copiilor pentru Marie Curie s-a incheiat pe data de 15 iulie. Cu ajutorul vostru, s-au adunat aproape 700.000 EURO si va multumim din inima!"

Unde? Cand?....Bucuresti, Piata Revolutiei, duminica, 26 iulie incepand cu ora 18:00...Cine va concerta?... Bere Gratis si Bucharest Wind Orchestra...Costa ceva?...e gratis...intrare libera...

Am uitat sa-ti spun ceva?!...vezi aici.

3 comentarii:

Dilimache spunea...

Ei ce vete buna, uite cum o noua sectie dintr=un spital va fi o sansa pentru cei in nevoie. Eu zic ca totusi oamenii sunt darnici, numai sa li se aduca la cunostinta niste cazuri.. Frumos final cu concertul! Spor la dansat in ploaie! Dupa asa o canicula va fi superb!
PS: Ieri o vecina remarca cum ca in sectorul 6 poti sa mori cu zile daca n-are cine sa te duca la Universitar, cel mai apropiat spital... si ca "uite cate biserici s-au construit si nu s-a gandit nimeni sa faca un spital de urgente..." Stiu ca e in proiect unul, nu pot decat sa ma bucur si sper ca la fel vor evolua lucrurile si in ceea ce-l priveste :D

Dilimache spunea...

Of Adriana, uita-te pe blogul Dalidei dar sa stai jos...

Amalia spunea...

Ma bucur din tot sufletul ca s-au strans banutii! Dumnezeu sa le dea ajutor si binecuvantari tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie!Doamne ajuta!