joi, 23 iulie 2009

Ochii, oglinda sufletului Alexandrei!

Alexandra Bucur, 31 de ani, mamica lui Matei si Luca...optimista dar presata de timp, pentru ca operatia care era programata pe data de 9 septembrie s-a mutat pe 18 august...din cei 30.000 de euro de care are nevoie, a reusit pana acum sa stranga doar 23.800...cu cat se opereaza mai repede cu atat are sansa sa vada mai mult...fara aceasta operatie poata sa isi piarda definitiv vederea.

Am aflat despre ea de pe un blog...am sunat-o si ma bucur ca mi-a raspuns...stiti ca optimismul se transmite...

Eu voi citi zilnic Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului si Paraclisul Maicii Domnului, atat pentru ajutorul ei cat si pentru cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta.

Alexandra mi-a raspuns la nr. 0727.279.031 si are adresa de mail radoi_alexandra@yahoo.com

Daca doriti sa ajutati puteti face depuneri in urmatoarele conturi, pe numele

Bucur Alexandra – Silvana

Cont in EURO: RO93INGB0000999901546969

Adresa: ING Bank N.V. Amsterdam, Suc. Bucuresti: Sos. Kiseleff, Nr 11-13, Sector 1, Bucuresti

Cod Swift: INGBROBU

Banca corespondenta pentru EUR – ING Bank N.V. Amsterdam

Cont in RON: RO96INGB0000999901129233

sau

Cont in RON Banca Romana de Dezvoltare (BRD) sucursala Pitesti:

RO35BRDE030SV52126960300

Adresa: Bdul Republicii nr. 69bis

sursa aici

4 comentarii:

Dilimache spunea...

Adriana, esti extraordinara, multumesc si eu in numele meu tuturor celor care stiu de suferinta ei. Ai un suflet mare!

Mariana spunea...

E minunată vestea!
Dumnezeu să fie alături de ea, de familie, de medicii care o vor opera.
Şi să fim şi noi cu banul nostru şi cu rugăciunea noastră!

adriana spunea...

@fetelor...cand am citit despre Alexandra, mi-am amintit de replica unui pusti, baietelul prietenei mele...cand a vazut artificiile de anul acesta (la revelion)a exclamat ...mama ce bine ca avem ochi sa vedem toate frumusetile astea!!!...

Anonim spunea...

Am aflat intamplator despre existenta sfantului Nectarie. Eram la bunicii mei si am citit intr-un ziar despre minunile savarsite de Dumnezeu la rugaciunile Sfantului Nectarie din Eghina. Am citit in diferite randuri si despre alti sfinti, dar nu prea m-am oprit asupra lor, insa asa cred ca a facut Dumnezeu ca sa-l tin minte pe acest sfant ... si pana la urma, cat m-a ajutat pe mine si pe cei din jurul meu.
Despre Sfantul Fanurie am aflat dintr-o carticica pe care am primit-o de la un preot. Eram mic, si mama mea era internata la o clinica de cardiologie. Venind de la scoala am aflat de la o doamna ca mama va trebui sa fie operata pe cord. M-am speriat foarte tare si mergand acasa am citit acatistul acestui sfant mucenic. Mare mi-a fost bucuria cand tatal meu s-a intors si el acasa si mi-a spus ca doamna ce-mi spuse vestea despre operatia mamei ar fi inteles gresit. Sunt convins insa ca tamaduirea aceasta a fost o minune savarsita de Dumnezeu la rugaciunile Sfantului Fanurie.
Altadata acest sfant, alaturi de Sfantul Nectarie si alaturi de Maica Domnului au fost alaturi de mine la diferite operatii pe care le-am suportat eu sau cei din jurul meu. Nasul meu era bolnav de cancer cu metastaze si in mod miraculos s-a vindecat, iar acum multumita Lui este sanatos. Alteori impreuna cu o prietena am apelat la acesti doi sfinti pentru a se ruga si ei lui Dumnezeu ca bunica fetei sa se insanatoaseasca, ea fiind bolnava tot de ingrozitoarea boala, cancerul.
Am promis atunci amandoi ca vom spune si altora postand pe diferite site-uri intamplarile acestea pentru ca si alti oameni care au nevoie sa stie ca bine este a scapa catre Dumnezeu avand alaturi si pe acesti doi sfinti. Bunica fetei a inceput dupa un an sa sangereze din nou. Noi am gresit pentru ca nu ne-am tinut promisiunea, o facem insa acum ...
In orice imprejurare grea si nu numai, rugati-va catre Maica Domnului, catre Sfantul Fanurie, catre Sfantul Nectarie si catre orice sfant al lui Dumnezeu. Indrazniti.