vineri, 3 iulie 2009

Pe cine ajutam

Pentru inceput incercam sa-i ajutam pe..Sebastian, un baietel care trebuie sa fie operat (sa-l ajutam luna aceasta si daca nu se strang banii, mamica lui vad ca ne tine la curent cu suma stransa, continuam).

Bianca...am aflat ca poate beneficia de tratament gratuit dar nu are bani de transport si cazare...o voi suna maine (am aflat acum pe seara despre ea si am revenit la acest post...e cam tarziu sa o sun acum...21.40) sa vad ce suma i-ar fi necesara...revin cu informatii tot la acest post.

Dupa aceea sau in paralel, incercam sa ajutam doua grupuri de adulti si copii:

Copiii de la Valea Plopului din judeţul Prahova, care se află în grija parintelui Tănase; sunt copii ale căror mame au renunţat să avorteze sau copii proveniti din familii cu dificultăţi sociale mari.

Copiii de la Gogosari, judetul Giurgiu, sunt in grija parintelui Valentin.(preot Valentin Stefan, Parohia Sfantul Nicolae, Ralesti -sat Ralesti, com.Gogosari, jud. Giurgiu; tf 0720.906.635 / 0762.656.077.

Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim!

Un comentariu:

mmary spunea...

Adriana,cu ajutorul lui Dumnezeu,zilele acestea ii voi trimite si eu ceva bani lui Sebastian...Doamne Dumnezeule,te rog din suflet,Indura-te de acest micut copilas,si de toti cei care sunt bolnavi,daruieste-le sanatate,daruieste-le iubirea si indurarea ta...