luni, 17 august 2009

Mereu trebuie sa invinga speranta

Oana are 20 de ani...o citesc de ceva vreme, pe la alti vecini de blog...de ieri conversam si pe mess, i-am descoperit si blogul personal si m-au impresionat cuvintele pe care si le pune la suflet:

"Dacă judeci oamenii nu vei mai avea timp să-i iubeşti"- Maria Tereza

"Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.”G. J. G. Marquez

"Îndrăzneşte să înţelegi că Eu, Dumnezeu, Te iubesc!"- Dumitru Stăniloaie

Oana, seamana cu copilul pe care mi-ar fi placut sa il am...si tocmai astazi, cand vroiam sa scriu despre un subiect foarte sensibil, mamele care si-au pierdut copiii inca inainte de nasterea acestora, imi trimite ea o rugaciune scrisa chiar astazi, adresata Maicii Domnului, cea mai buna Mama:

"Îndrăznesc să-Ţi cer milă pentru cei care vor să devină părinţi. La Tine îndrăznesc, să scriu ruga mea, pentru că Maica Domnului fiind, înţelegi suferinţa acestor oameni. Sunt şi ei copii, unii aleargă la Tine, alţii la doctori, alţii la diferiţi vindecători dar iartă-i că încă nu au găsit calea spre Tine. Viaţa de la Domnul vine...şi sfânta Sa iubire constă în viaţa însăşi. Mi-e greu să Te rog, dar îndrăznesc ca un copil care îi cere nevinovat mamei să-i mai dăruiască un frăţior sau o surioară. Eu nu am frăţior sau surioară, dar îi am pe toţi cei din jurul meu...şi îi consider un mare dar.

Te rog Măicuţa dragă, pentru cei care vor să devină părinţi, să-I spui Mântuitorului despre ei...Să dăruiască din iubirea Lui, să ne aducă un frăţior, sau o surioară, să fie ca un crâmpei de soare, zămislit într-un pântece firav, să umple inima de fericire părinţilor, iar nouă să ne fie un frăţior pe care îl vom învăţa să Te iubească.

Mama lui îl va aduce la Fiul Tau, îl va împărtăşi ca pe ceilalţi copilaşi, va vedea toate frumuseţile naturii create de Dumnezeu...dă-le Măicuţa acestor oameni posibilitatea de a fi părinţi. Tu cunoşti cel mai bine bucuria aceasta, şi înţelegi că bucuria venirii pe lume a unui copil, poate schimba multe lucruri.

Roagă-L pe Mântuitorul să creeze o viaţă acolo unde ea lipseşte, unde este dorită cu lacrimi şi suspine. Dă-le lor, bucuria pe care o simt părinţii mei când vreau să-i îmbrăţişez. Dă-le lor să cunoască bucuria de a fi împreună, de a înconjura lumea aceasta ştiind că El este iubirea şi Cel care ne-a dat viaţă.

Poate sunt nevrednică când cer acest lucru..ştiu de păcatele noastre şi de neascultarea noastră faţă de Tine...dar Doamne cum eu cunosc atâtea bucurii de la Tine, dăruieşte această bucurie şi celor care îşi doresc atât de mult un copilaş, să vadă şi el minunile Tale...

Fie voia Ta, dar nu ne lăsa pe noi, nu-Ţi ştiu judecăţile, dar îndrăznesc să Te rog să faci o minune în viaţa celor care vor să devină părinţi!"


Oana are 20 de ani...un pic mai mare decat Sfantul Mucenic FANURIE...sunt convinsa ca la vremea potrivita va fi o mama buna.

Niciun comentariu: