vineri, 25 septembrie 2009

Donezi 5 minute din timpul tau?

Stefanel are nevoie de rugaciunile noastre...astazi ar fi trebuit sa plece de la spital...din pacate, ramane, pentru ca rezultatele analizelor nu sunt cuprinse in limitele normale...se mai intampla dupa cura de citostatice..."a intrat in aplazie", m-a anuntat Alexandra, mamica lui, acum cateva minute...nu are pofta de mancare...e nervos...Stefanel va implini luna viitoare 2 ani, pe 26 octombrie...dupa cum vedeti e nascut intr-o zi mare...avem doi sfinti pe care sa-i rugam sa mijloceasca la Bunul Dumnezeu: Sfantul Apostol Stefan si Sfantul Mare Mucenic Dimitrie...il avem si pe Sfantul Mare Mucenic Fanurie...o avem in primul rand pe Maica Domnului...daca ne oprim 5 minute la rugaciune, sunt convinsa ca va simti si Stefanel.

Pentru a-l cunoaste mai bine, cititi si postarile de aici:
http://ai-suflet-bun.blogspot.com/search/label/STEFANEL

4 comentarii:

CAZACU GHEORGHE spunea...

In Acest Moment merg in Biserica sa Facem o Slujba de Pomenire si Ne vom Ruga Si Pentru Ingerasul Care a mers la spital.

Doamne Iisuse ai mila de noi!
Domnul sa al Binecuvinteze!

Cornelia Elena spunea...

Doamne Iisuse Hristoase, fiul Dumnezeu, ai grija de Stefanut. Ajuta-l sa treaca cu bine peste aceasta incercare, spre slava Ta. Amin

DiliMache spunea...

Of Doamne, am avut asa un vis urat azi noapte, era cu un baietel... Stefanut, ingerasii sa te pazeasca iar Domnul sa inlature orice suferinta din sufletelul si corpusorul tau!!!!!!

adriana spunea...

astazi eras mai binisor