marți, 15 septembrie 2009

Un pic de muzica

Am aflat ca:

În cadrul Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu” are loc şi binecunoscuta şi deja tradiţionala serie de evenimente denumită „Piaţa Festivalului” (Piaţa George Enescu din Bcureşti), în perioada 11 – 20 septembrie.

Mâine, 16 septembrie 2009, la ora 16.30, în Piaţa Festivalului George Enescu (parcarea de vis-a-vis de Ateneu/Hotelul Hilton), Andrei susţine un recital. Intrarea este liberă.

AndreiAiordachioiei1

Andrei are are 13 ani, este elev la Liceul de Muzică George Enescu din Bucureşti. Andrei este olimpic naţional la corn. La nici un an de când a început să studieze acest instrument.

Pe blogul Isabelei gasiti toate informatiile despre acest baiat talentat http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/09/15/stelutele-de-mare-canta-andrei/

3 comentarii:

DiliMache spunea...

wow, felicitari Andrei, incredere in tine si succes! Ce veste frumoasa... pacat ca nu pot ajunge, sunt arestata in cartier cu trei copii azi...

Mariana spunea...

Te aştept aici la Psalmdedor cu un premiu special pentru răspunsul excepţional oferit cu prietenie la întrebarea despre prieteni şi prietenie de aici. Ţi-l ofer cu toată bucuria!

Sorin M. spunea...

Un apel de rugaciune!!!