vineri, 2 octombrie 2009

Ajuta un copil sa mearga la scoala!

Am aflat de la fostii mei colegi din Directia Regionala de Posta Brasov, ca se prelungeste campania de colectare a rechizitelor, pana pe 15 octombrie 2009.

Daca esti din Brasov si ai langa tine un oficiu postal, poate reusesti sa pui ceva in cutia amplasata in oficiu.

Daca nu esti din Brasov, si vrei sa ajuti, poti trimite un colet pe adresa:
DIRECTIA REGIONALA DE POSTA BRASOV, SERVICIUL VANZARI -in atentia doamnei Gabriela Botici, care il va pune in cutie...ca sa ii fie mai usor, scrie pe ambalaj, sub destinatar, PENTRU CAMPANIA "AJUTĂ-MĂ SĂ MERG LA ŞCOALĂ !” iar la expeditor, sub numele tau scrie: MEMBRU IN CLUBUL DARDINDAR.

Daca vei fi printre cei care nu doar vor citi acest post, Clubul Dardindar iti multumeste pentru generozitate.

Eu, ca matusa adoptiva a lui FABIAN in acest club, imi voi ruga colegii de la posta, sa ajute si familia acestui nepotel, avand in vedere ca e brasovean de-al lor...Tudor, fratiorul lui este elev in clasa a treia.

Mai jos, gasesti cele 17 puncte unde sunt amplasate cutiile de colectare si informatii despre aceasta campanie:
OFICIUL POSTAL
ADRESA

BRASOV 1
Strada Nicolae Iorga nr.1

Ghiseu 1- Poiana Brasov
Poiana Brasov

Ghiseu 2 - DUPLEX
Strada Harmanului nr. 2

Ghiseu 3 -BRINTEX
Strada Cristianului nr. 6

BRASOV 2
B-dul Garii

Ghiseu exterior
Localitatea Stupini

BRASOV 3
Strada Lanii nr. 6

BRASOV 4
Piata Unirii

BRASOV 5
Strada Oltet nr. 27

BRASOV 6
Strada Jepilor nr. 2

BRASOV 7
Strada Grivitei nr. 55

BRASOV 9
Strada Harmanului nr. 15A

BRASOV 10
Strada Prunului nr. 56

Ghiseu exterior
C-lea Bucuresti nr. 278

BRASOV 11
Strada Saturn nr. 32

BRASOV 12
Strada Zizinului nr. 71

BRASOV 14
Strada Soarelui nr. 4A


"Magnolia Shopping Center în parteneriat cu Realitatea TV Braşov şi Poşta Româna s-au reunit intr-o actiune comuna sub numele: “AJUTĂ-MĂ SĂ MERG LA ŞCOALĂ !”, acţiune cu scop umanitar având drept obiectiv sprijinirea copiilor braşoveni de a merge la şcoală.

Campania, în totalitatea ei constă în strângerea/colectarea de obiecte necesare pentru desfăşurarea activităţilor şcolare în bune condiţii a unui elev/şcolar. Astfel, de la copil la copil, de la familie la familie, se poate sprijini şi schimba destinul unor copii.

Actiunea se adresează atat copiilor cu calităţi deosebite, dar cu posibilităţi minime materiale cat si celor cu posibilităţi financiare desebite (societati comerciale, oameni de afaceri, etc.) şi care doresc să sprijine în acest sens campania “Ajuta-ma să merg la şcoală!”

Desfasurata in doua perioade: 08-14 Septembrie si 15-30 Septembrie, campania a constat în amplasarea de cutii colectoare obiecte/materiale şcolare în puncte strategice (Centrul Comercial Magnolia, oficiile poştale, etc.). Obiectele colectate pînă la data de 14 Septembrie au fost donate acelor copii cu posibilităţi minime sau chiar nule de a merge la şcoală. Cea de-a doua etapa a constat in amplasarea acesor cutii în şcolile generale. Tot în cadrul celei de-a doua etape s-au realizat emisiuni cu tematică în cadrul carora au fost invitaţi oameni care au dorit să se implice în mod direct în cadrul acestei campanii."

Multumesc.

Niciun comentariu: