sâmbătă, 10 octombrie 2009

Cine m-a pus?

Mai stau pret de un post si plec la culcare...am baut un pepsi pe la ora 8 seara...m-a dat gata...mi-a furat somnul...vedeti si voi ce am scris azi...nici eu nu mai stiu ...stiu doar ca mai am doua ore si trebuie sa ma trezesc...e musai...si ma intreb cine m-a pus sa scriu sambata atatea posturi, cand e bine stiut ca nu prea sunt cititori pe blog in weekend.

Recapitulez si pe urma plec...poate se rataceste cineva si ajunge pe blogul meu...daca tot am scris, poate ii place ceva din posturile de ieri si de azi...daca esti nou pe blog cum eram si eu acum un an, cand doar citeam pe la altii, ca sa citesti, trebuie sa dai un simplu clik pe unul din randurile de mai jos...dupa ce citesti, imi poti lasa un comentariu...daca nu ai cont, bifezi casuta la Anonim...daca vrei, in spatiul destinat pentru scrierea comentariului, trece si numele sa stiu si eu pe cine citesc...

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/10/o-lectie-de-nota-1000.html

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/10/cosmina-andreea-paun.html

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/10/doua-scrisoare.html

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/10/de-cate-ori-suna-postasul.html


http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/10/cand-vreau-sa-mi-potolesc-furtuna-din.html

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor...este ora 4.10...noapte buna...buna dimineata...am uitat sa postez cugetarile haioase de la 41 la 50...promit ca urmatoarea postare sa le cuprinda...azi...maine sau poimaine...e sambata si veti vedea de ce, trebuie sa aruncam cate o bila din borcan...cine are...cine nu, sa puna un ban in pusculita.

PS. Incercati sa mergeti duminica la Sfanta Liturghie...se vor citi din Evanghelie PILDA SEMANATORULUI si RUGACIUNEA LUI IISUS...scrie in calendar.

Niciun comentariu: