luni, 5 octombrie 2009

Inchide ochii si zambeste!

Chiar daca nu sunteti hotarati sa-i pozati Alexandrei, macar incercati zilnic acest exercitiu, dupa ce vedeti slide-ul de mai jos.

Inchide ochii si zambeste!...un minut...doua ...trei...pana devine zambetul a doua ta natura...in timp ce scriu, zambesc, gandindu-ma ca si tu in timp ce vei citi vei face la fel...imediat ce termin postarea, ma pun si pe visat...pentru azi doar 5 minute, gandindu-ma la o scrsoare pe care sa o scriu drept multumire pentru zambetele lor, micilor mei prieteni de aici: http://ai-suflet-bun.blogspot.com/2009/10/nepotii-clubului-dardindar-au-primit.html

Proiectul Daydreamers creat de Alexandra Sandu: 1000 de oameni stransi intr-un zambet.

Cine mai vrea sa dea o mana de ajutor – mail la contact [at] alexunu.ro

6 comentarii:

mmary spunea...

Ce frumos...:)

adriana spunea...

mmary ...sa intri sa vezi si pozele cu copilasii...poate le scri si o scrisorica

DiliMache spunea...

Zambetele acelea de oameni mari sunt superbe si molipsitoare, dar cele ale copilasilor sunt pur si simplu fermecate!!! Sanatate copii si la cat mai multe zambete!

adriana spunea...

@Dili...am si un plan...sa vedem daca primesc raspuns...pana nu stiu ce si cum, nu zic nimic...dar daca raspunsul va fi favborabil, sa vezi ce chestie dragutza va fi

DiliMache spunea...

Aaa, atunci facem galerie, hai-de-A-dri-a-na!

adriana spunea...

pai si galeria ajuta!...multumesc...stii ce ma gandeam...ca tot ai chef de munca azi...nu de bannere vreau sa iti spun...un copy-paste la articolul de aici unde am si poze si indemn la scrisorici m-ar ajuta foarte mult...ce zici?
http://ai-suflet-bun.blogspot.com/2009/10/nepotii-clubului-dardindar-au-primit.html