duminică, 25 octombrie 2009

Piticul si Gummy Bear

"Piticu" este un copilaş special. El are 6 anişori şi jumătate şi este autist. Îi place muzica, în special Gummy Bear. Atunci când aude aceste cântecele se opreşte şi începe să danseze legănându-se de pe un picior pe altul. Îi place să fie legănat cu un cearşaf şi să se prefacă avion. Îi place foarte mult balonul umflat, îl agită cu mânuţele şi începe să râdă. Îi place să fie gâdilat, devine foarte atent când i se şopteşte la ureche. Acestea sunt micile "plăceri" ale Piticului."

Piticul este Petrisor (are 7 ani si jumatate acum, dupa calculele mele)...autismul este ce este...dar Camelia este fara indoiala o mama buna, la fel cum sunt toate mamele care au copii diferiti de marea majoritate a copiilor.

Sacrificati cateva minute din timpul liber si faceti o vizita pe site-ul lor:

Ajutor Pentru Petrisor

Un comentariu:

DiliMache spunea...

Am lacrimi in ochi, mai intai de admiratie in fata mamicii unice pe care o are Piti, dar si datorita gandului la imensul sacrificiu al familiei lui. "Mami, de ce nu vii să mă iei de la cămin, aşa cum vin toate mămicile…" - nu stie nimeni ce e in sufletul unei mame care-si aude copilul spunand asta fiindca ea e plecata cu fratiorul bolnavior.. Dumnezeu sa-i ajute, sa fie bine si puternici si sa auda tot mai multa lume povestea lor... despre un copil si cativa eroi.