miercuri, 25 noiembrie 2009

Nu rata un tanar talent!

FratiiAiordachioiei

Pe Andrei il stiam de pe blogul Isabellei. Am avut bucuria sa il intalnesc in septembrie, in timpul Festivalului George Enescu.

Andrei este un copil nu numai talentat...este un copil cu har, la fel cum sunt si fratii lui...si au o mama faina, cu care am stat la povesti.

Astazi, la distanta de sute de kilometri, au loc doua evenimente la care participa doi oameni pe care ii admir: un copil, Andrei, canta la Bucuresti, la Ateneu, impreuna cu alti colegi si un adult, Costel, canta la Sibiu in Aula Facultăţii de Teologie Andrei Şaguna...acesti doi oameni, un copil si un adult au in comun, pe langa sufletul de copil, faptul ca iubesc muzica si ca evenimentele la care participa incep la aceeasi ora 19, inca ceva...dragostea pentru Dumnezeu..daca sunteti pe langa cele doua locatii, intrati...la final veti fi cu mult mai bogati sufleteste.

Mi-as dori sa particip la ambele evenimente dar nu am cum....la ora 19, voi asculta cate un fragment interpretat de fiecare...te astept pe blog, sa ascultam impreuna...intrarea este libera...doua videoclipuri te vor astepta.

Niciun comentariu: