marți, 24 noiembrie 2009

Nu va este dor de munte?!

De saptamana trecuta, am inceput sa trimit daruri mailuri prietenilor, fostilor colegi si unora dintre voi, prieteni descoperiti prin intermediul blogului ...conditia a fost ca in anul ce tocmai se apropie de final, sa fii purtat cel putin o corespondenta pe mail.

Mesajul din seara aceasta este urmatorul:

Va trimit din seara asta darul pentru maine...sunt curioasa in cat timp va ajunge la destinatar (asta, daca vreti sa ma jutati si sa dati mai departe mailul).

Unde, cand si de ce l-am fotografiat pe acest domn, veti afla cu un simplu click pe imagine...indiferent de cata treaba aveti, merita sa faceti o pauza de cateva minute.

Sa mai scriu si de blogul dardindar?!...scriu, pentru ca imi place sa scriu si pe el.
PS. Cu ceva timp in urma, i-am cerut permisiunea unei doamne sa scriu despre ea pe blog...a fost curioasa sa stie in ce cartier este blocul...nu am ras, pentru ca nu sunt nici eu departe de astfel de intrebari.

Adriana

Acesta este continutul mailului...am pornit cronometrul, pentru ca sunt curioasa in cat timp prietenul de pe lac isi va primi fotografia si pe aceasta cale...am vazut ca deja mailul a fost citit la Hunedoara...o aruncatura de bat.

2 comentarii:

DiliMache spunea...

Pare un om care iubeste neconditionat viata si natura, pare omul cu care ai sta la povesti ore-n sir.... si sunt cionvinsa ca nu doar pare :-). Sper sa ajunga la el cat mai repede fotografia.... din pacate nu am pe nimeni in acea zona, dar cine stie care prieten al altui prieten are..... multumim!

adriana spunea...

pai traim intr-o lume mica si rotunda... nu am stat prea mult la povesti, dar cat ne-a plimbat cu barca, s-a dovedit a fi un om deschis si de bun simt...si un bun ghid...