miercuri, 16 decembrie 2009

Ciocolata buclucasa

Prietenul care mi-a listat SCRISORILE LUI MOS CRACIUN mi-a spus o anecdota de sezon:

Un copil ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun:

"Mosule, eu sunt un copil cuminte si m-am gandit sa iti scriu. Vreau sa imi aduci un laptop, o bicicleta, un aparat de fotografiat si o ciocolata. Pentru ca nu stiu adresa ta, m-am gandit sa trimit scrisoarea celor de la posta pentru ca ei stiu toate adresele. Iti multumesc si te rog sa imi spui daca intri pe horn, pe geam sau pe usa, pentru ca vreau sa iti dau si eu un cadou"

Ajunge scrisoarea la posta...cei de la registratura o duc la unul dintre birouri...emotionati, toti incep sa se agite...strang bani, cumpara un laptop, o bicicleta, un aparat de fotografiat si cand sa cumpere si ciocolata nu mai erau bani si nici magazine deschise.

Expediaza darurile si dupa sarbatori primesc o scrisoare:

"Draga Mos Craciun, iti multumesc din suflet pentru toate darurile pe care mi le-ai trimis. Vreau sa iti spun ceva ...sa nu te superi....ti-am spus si de ciocolata...stiu ca tu mi-ai trimis-o...nu am primit-o...cred ca au mancat-o cei de la posta"

M-am gandit la copii...in spitalele mari, de sarbatori, primesc o multime de lucruri de la sponsori...dar ca farmecul sa fie deplin isi doresc sa primeasca si ce au scris Mosului.

Cei care sponsorizeaza, daruiesc daruri identice copiilor si este normal pentru ca stim cu totii cum sunt copiii: mereu darul celuilalt este mai frumos...acesta este motivul pentru care LABORATORUL MOSULUI -Filiala Dardindar vrea sa faca echipa cu voi...sa daruim si acea ciocolata magica din scrisoarea copilului.

Anecdota am ascultat-o pe la pranz...seara am avut drum la posta...doream sa cumpar o cutie pentru pachetul pe care vreau sa i-l trimit lui STEFANEL (piciul de doi ani bolnav de cancer...nu l-am gasit la spital in ajun de MOS NICOLAE)...la posta am aflat despre o excursie in Laponia...si scrisori...curioasa, m-am documentat si va spun si voua poate sunteti interesati:

Poşta Română şi Raiffeisen Bank au lansat campania “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” dedicată copiilor cu vârsta între 3 şi 14 ani.

În perioada 7 – 31 decembrie a.c. copiii şi părinţii lor vor putea achiziţiona de la orice oficiu poştal din ţară un kit care conţine un plic, o coală A4 şi o carte poştală. Coala A4 ce va fi gasită în plic este destinată mesajului către Moş. După completarea ei, copii sau părinţii lor vor trimite scrisoarea la adresa pretiparită de pe plic: Santa Claus’ Main Post Office Santa’s Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, ROVANIEMI, FINLAND. Cartea poştală conţinută în plic va fi completată cu datele expeditorului şi trimisă la urmatoarea adresă pretipărită de pe cartea poştală: COMPANIA NAŢIONALĂ POŞTA ROMÂNĂ SA, OP 83 – CP81, Bucureşti.

Toate cărţile poştale trimise până la data de 31 decembrie inclusiv (data poştei) vor participa la tombola organizată în luna ianuarie pentru desemnarea câştigătorilor celor cinci premii care constau în excursii în Laponia.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 15 ianuarie 2010 la sediul Companiei Naţionale Poşta Română S.A. în prezenţa unei comisii formată din reprezentanţi ai organizatorilor şi un notar public. Câştigătorii promoţiei “Intră în lumea magică a lui Moş Crăciun” vor fi înştiinţaţi până pe 25 ianuarie 2010, iar numele lor vor deveni publice pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro . Cei cinci câştigatori vor primi un voucher turistic în valoare de 2000 euro (pentru fiecare câştigător), voucher ce va putea fi consumat pe întreg parcursul anului 2010 (pentru destinaţia Laponia), câştigătorii având şansa să-l întâlnească pe Moş Crăciun chiar la el acasă.

Regulamentul promoţiei, dar şi alte detalii despre campanie se găsesc pe site-urile www.posta-romana.ro şi www.raiffeisen.ro.


Niciun comentariu: