marți, 15 decembrie 2009

Felicitari pentru sarbatori

Copiii de la Asociatia P.A.V.E.L. au desenat iar desenele lor s-au transformat in felicitari: donezi 5 lei si primesti o frumoasa felicitare.

Tot ei, impreuna cu voluntarii au confectionat si ornamente de Craciun (intre 10 si 50 lei bucata).

Daca doriti sa comandati felicitari si/sau ornamente, trimiteti un mail la pavel.romania@yahoo.com

Sursa http://apeluriumanitare.wordpress.com/2009/12/15/scrisori-catre-mos-craciun/

Tot de aici am mai aflat:

De astazi, 15 decembrie incepem sa va prezentam scrisori de la copiii si tinerii bolnavi pentru Mos Craciun. Aceste scrisori au fost inmanate doamnelor ce lucreaza direct cu copiii, Nadia, Alina, Raluca si Andreea si din ceea ce mi-au povestit, unii dintre copii erau tare emotionati si cu greu se puteau hotari ce anume sa-i ceara! Speram ca in bunatatea d-voastra sa puteti raspunde dorintei unui copil sau tanar! Puteti sa aduceti direct cadoul. Pe 21 decembrie noi vom organiza, pe rand, incepand cu ora 10 serbarile de Craciun in cele trei sectii: de la Institutul Oncologic (oncopediatrie, intre 35 si 50 de copii), de la Institutul Clinic Fundeni (hematologie copii, circa 100 -120 de copii) si Spitalul M.S.Curie (oncopediatrie, intre 25 si 40 de copii). Numarul variaza in functie de internarile care se fac si starea de sanatate a copiilor. Si nu uitati, ca orice copil sau tanar bolnav doreste in primul rand sa mearga acasa de sarbatori! Dar fiind luni, e posibil ca numarul sa fie mai mare.

Noi deja avem ceva promisiuni pentru cadouri de Craciun, speram sa se implineasca – dar scrisorile personalizate ale copiilor care i-au scris lui Mos Craciun nu au inca raspuns! De aceea, va rugam sa alegeti un copil si sa ne anuntati: pavel.romania@yahoo.com sau : www.asociatiapavel.ro .

Va multumim si va dorim numai si numai bine!

GASITI SCRISORILE POSTATE AICI http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/scrisori-de-la-copii-pentru-mos-craciun.html

Niciun comentariu: