marți, 15 decembrie 2009

Laboratorul lui Mos Craciun - Filiala Dardindar

Up date 29 decembrie...copiii care au ramas in spital si isi doresc sa participe la tragerea la sorti pentru excursia in tara lui Mos Craciun, au scris azi cartile postale si scrisorile daruite de fostii mei colegi

Up date 24 decembrie...
multi oameni buni au facut posibil ca mamicile si copilasii ramasi in spital de sarbatori sa primeasca un meniu bun-bun (sarmalute cu mamaliguta, friptura de pui, orez cu legume, clatite, orez cu lapte, suc si cafea)

Up date 21 decembrie
ora 10.00....Mirela Monica a dus darurile la Fundeni, la serbarea organizata de Asociatia P.A.V.E.L; ora 11.45...am lasat darurile de la Claudia la spital...ora 13.00 ...am strans semnaturi de solidaritate cu copiii bolnavi de cancer la lansarea cartii Costel Busuioc si am cumparat daruri carti pentru mamici...ora 16.00 ...dupa ce am inghetat in statie, multumita vecinului de cartier George, care amabil a oprit masina si fara sa ma cunoasca, dupa ce i-am spus unde vreau sa ajung si de ce, m-a transportat pana in fata spitalului a urmat o intalnire de gradul trei in parcare la Budimex, cu Monica Mirela si Andrei...ne-au ajutat la carat daruri, prietenii Mariei si Raluca...ora 16.30...
am intalnit-o, in sfarsit pe doamna Olga Crigland...gata au venit colindatorii..l-au adus si pe Mos Craciun...vizionare placuta: http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/evenimente-medicale/dar-din-inima-decembrie-2009/

Up date 20 decembrie
: Prietena mea Claudia mi-a trimis daruri pentru trei copii de la Budimex.


Noua mea prietena (am vorbit asa mult in ultimele zile, asa incat chiar daca ne-am descoperit doar cu cateva zile in urma, sunt convinsa ca ne-am imprietenit) Monica Mirela a strans donatii de la colegii ei si ieri, prin nameti, s-a pornit la cumparaturi...asta dupa ce si-a listat toate informatiile centralizate de mine...a reusit sa cumpere daruri pentru 23 de copii de la Budimex si 6 de la Fundeni...bucuria noastra e ca a reusit sa cumpere tot ce au cerut acesti copii in scrisori (fara laptopuri, ca doar nu a spart o banca).

Avem si 100 de seturi poveste-scrisoare, compuse de mine si printate de Monica Mirela...mai am cateva promisiuni dar pana nu devin certitudini nu vi le spun...sa va rugati sa se concretizeze in fapte bune.

Doamnele de la P.A..V.E.L., am vorbit cu ele pe la ora 18, sa ne confruntam listele cu copiii, nu cumva sa ramana un copil fara dar, erau in plina activitate...impachetau darurile primite cu generozitate si de la alti oameni inimosi (ii puteti cunoaste vizitand site-ul asociatiei)

Maine la ora 9,30 Monica Mirela duce darurile la Fundeni...frumos impachetate, va veti convinge ca se pricepe...are pe blogul ei niste poze de la alta actiune umanitara...in jurul orei 15 ne intalnim la Budimex...eu merg si dimineata sa duc darurile de la Claudia, sa faca Raluca pachete pentru alti copilasi.

De pe site-ul Asociatiei P.A.V.E.L. am aflat ca darurile vor fi impartite chiar de Mosul acompaniat de colindatori.Asa mi-l imaginez eu pe Mos Craciun in prima etapa a procesului tehnologic: citeste...urmeaza apoi cautarea colaboratorilor, strangerea fondurilor si trimiterea darurilor.

In spatele pozei cu Mosul, se ascunde un intreg laborator de minuni:

Copiii de la Budimex si de la Fundeni au scris scrisori si doamnele de la Asociatia PAVEL le-au colectat; le gazduiesc pe blogul meu in cutia postala de aici:
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/scrisori-de-la-copii-pentru-mos-craciun.html

Alte scrisori, ale unor copii cu situatii speciale in familie, vor fi gazduite aici:
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/am-mai-primit-scrisori.html

Am scris si eu Mosului si i-am povestit despre copiii:
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/destinatar-mos-craciun_14.html

Mosul mi-a raspuns. Ordinea actiunilor a fost un pic diferita, dar nu asta conteaza...de ieri am un teanc de scrisori scrise de Mosul. Listeaza scrisoarea si expediaz-o unui copil, chiar daca nu ii trimiti si alt dar...se va bucura sa afle ca are multi prieteni.
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/scrisoarea-lui-mos-craciun.html

Te rog sa citesti scrisorile copiilor si SA LASI COPILUL CARE ERAI ODATA, SA SE JOACE CU UN COPIL...alege tu rolul de MOS CRACIUN.
Pana acum, tot ce am scris pe blog am vrut sa fie un dar pentru tine...de data aceasta te rog sa-mi oferi tu un dar: vino in echipa lui Mos Craciun..iti garantez ca te vei bucura...DARUIND VEI DOBANDI.

In scrisori sunt scrise si numerele de telefon, suna si vezi unde poti trimite darul...impreuna cu acesta, trimite-i si scrisoarea de la Mosul (te rog sa te semnezi ca prieten al lui Mos Craciun)...daca ai alta varianta, scrie-mi la adriana.dardindar@gmail.com sau lasa-mi un comentariu la acest post.

Dar cel mai mult imi doresc sa porti acesti copii in inima ta...sa te rogi si pentru ei cand te rogi pentru tine sau pentru copiii tai...ii gaseti pe toti aici http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/lasa-copilul-din-tine-sa-fie-frate-cu.html

Iti doresc sarbatori fericite si mult chef de joaca!

Cu drag,
Adriana

PS. 1 Daca ai ajuns aici de pe mail sa stii ca doar din viteza am scris la PS.2 "copii" in loc de "copiii" si "inbox-il" in loc de "inbox-ul";

PS. 2 Nu fac parte din nici un ONG sau alta asociatie....le admir pe doamnele de la Asociatia P.A.V.E.L., iubesc copiii, sunt solidara cu toti copiii bolnavi si in primul rand imi place sa ma joc;

PS. 3 Te rog sa il iei pe Mos Craciun la tine pe blog, cu trimitere catre http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/MOS%20CRACIUN ...ii ajutam in felul acesta pe copii...in tara sunt mii de copii bolnavi.

PS. 4 Un dar pentru cei care vor sa intre in echipa (ceva vesel) http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/blog-post_15.html

Afla mai multe despre Asociatia P.A.V.E.L.

Niciun comentariu: