miercuri, 13 ianuarie 2010

Un tatic de varsta mea

Caz preluat de pe blogul http://dansantimbreanu.wordpress.com/catalin-topala-povestea-lui/,
unde gasiti si documentele medicale.

Catalin locuieste in Pitesti, are 42 de ani, este casatorit si are un copil de aproape 11 ani. Si-a descoperit prima tumora in 2006, cand, intr-o stare generala de rau, piciorul stang si mana stanga i-au amortit. La un prim examen neurologic si tomografic efectuat la Spitalul Militar Arges, medicii au descoperit o problema intracraniana si l-au trimis de urgenta la Bucuresti. Aici, la Spitalul Bagdasar, dupa examenul RMN, s-a pus diagnosticul: tumora cerebrala.


Catalin se lupta nu numai cu boala, ci si cu timpul, tumora crescand in volum. O varianta ar fi Turcia, la Centrul medical Anadolu-John Hopkins.

Singurul obstacol sunt banii, tratamentele si interventiile chirurgicale de la Centrul John Hopkins din Turcia fiind extrem de costisitoare. Salariul sau de inginer CFR si cel al sotiei, de profesor, nu sunt deloc de ajuns, in lipsa unor alte surse de venit, pentru a aduna cel putin 25.000 de euro care sa-i asigure minimele tratamente si interventii de la John Hopkins.

Cine vrea sa-l ajute sa-si recapete zambetul pierdut, poate face o donatie in urmatoarele conturi, deschise pe numele fratelui sau, Topala Dragos, la Sucursala Academiei a BRD Groupe Societe Generale.

CONTURI BANCARE:

EURO: RO84BRDE410SV60148804100

LEI (RON): RO75BRDE410SV60148984100


2 comentarii:

Ioana spunea...

buna seara!
Doamna Adriana, cautand o conferinta cu pr Hrisostom Radasanu am dat peste blogul asta si mesajul de ajutor. Daca credeti de cuviinta poate il popularizati ... cine stie de unde apar oameni darnici.

http://parohiasatunou.blogspot.com/2009/11/subsemnatul-preot-ciprian-soptica-avand.html

Multumesc si numai bine >:D<

adriana spunea...

Ioana, am preluat...Doamne, ajuta!