miercuri, 27 ianuarie 2010

Drumul spre Rai

De ieri, 26 ianuarie, Andreea Cosmina se indreapta spre Rai. Stim de la Sfintii Parinti ca pana la 40 de zile, sufletul calatoreste.

Astazi, incepand cu ora 11, Cosmina a plecat spre locul unde se va odihni. Au insotit-o crinii, garoafele albe, portretul udat cu lacrimile Stelutei, mama indurerata si rugaciunile duse la Bunul Dumnezeu de catre Maica Sa, Sfantul Ioan Gura de Aur si Sfantul Ierarh Nectarie.

A facut un scurt popas, aproape de locul unde isi avea duhovnicul, aproape de Manastirea Radu Voda si a pornit mai departe spre Mizil.

Pana maine se va odihni in mica biserica de lemn, acolo unde ii placea sa mearga si va fi inconjurata de vechii ei prieteni, familie si colegi, urmand ca apoi sa plece spre Boldesti.

Ieri si azi, am simtit ca de acum incolo, Cosmina poate sa fie peste tot, atata timp cat o vom purta in inimile noastre; va rade odata cu noi, va plange odata cu noi si ne va astepta la reintalnire, Acolo Sus; conditia este sa ii urmam exemplul: sa ne traim viata demn, cu Dumnezeu in suflet, cu zambetul pe buze, inconjurati de multi prieteni asa cum a facut-o ea.

Am intalnit-o acum 5 luni, pe 26 august, de ziua mea. Astazi am realizat ce dar frumos am primit atunci: o lectie de viata si dupa cum imi spunea ieri o buna prietena comuna,
Nu noi, cei care am intalnit-o, am ajutat-o:
Cosmina ne-a ajutat sa ne cunoastem pe noi insine!

Drum bun, mica prietena! Drum bun, mare suflet! Mergi acoperita de ingeri si roaga-te pentru toti copiii bolnavi; saluta-i pe Andra Ioana si pe Luis si iarta-ne pe noi, cei care nu am facut mai mult pentru tine!

Domnul sa iti odihneasca sufletul, acolo unde tu si EL veti fi nedespartiti pentru vesnicie!

7 comentarii:

Ana spunea...

:( Dumnezeu sa o odihneasca in pace! E greu cu timpul asta care e nemilos cu boala!

Iuliana spunea...

Acesta este textul, da? Ii scot la imprimanta. Si Domnul sa ne ajute!

DiliMache spunea...

.. drum bun, fiinta luminoasa! Dumnezeu sa te aiba in paza....

Bogdan Barbieru - hobbitul spunea...

adriana am gasit cui sa il dau ca sa il duca unde vrei, dar cui vrei sa il dau?

Iuliana spunea...

Fata n-a mai venit azi la scoala, dar am vorbit cu ea, textul si linkul blogului tau i le-am trimis si sper sa indeplineasca aceasta dorinta draga a ta. Inmormantarea este la ora 11. Sper sa ajung, desi n-am fost niciodata la Boldesti si nu stiu cum. Daca este de la Domnul, se va face. Ma tot gandesc la mama Cosminei, cat de greu trebuie sa-i fie nu atat sa accepte voia lui Dumnezeum ,cat sa-si continue cursul vietii. Cred ca ar trebui sa ne rugam si pentru ea, care este adevarata persoana "singura in moarte". Cosmina e cu Domnul, dar mama ei...? Are nevoie de noi.

adriana spunea...

IULIANA, TE ROG TRIMITE-MI NR.TAU DE TELEFON SAU PE AL FETEI
MAILUL MEU ESTE

adriana.dardindar@gmail.com

Sorin M. spunea...

Drum bun! Drum bun!
Mergei acoperitî de îngeri
şi roagăte de acolo din cer,
pentru toţi copiii bolnavi
şi iartă-ne pe noi,
cei care nu am facut mai mult pentru tine!


Domnul să-ţi odihnească sufletul, acolo unde tu şi El veţi fi nedespărţiţi pentru veşnicie iar părinţilor tăi, cei care au vegheat la căpătâiul tău din prima zi de viaţa până în ultima clipă, să le dea puterea să meargă mai departe cu gândul la ziua cea mare când din nou veţi fi împreună!