marți, 12 ianuarie 2010

Gemenii

Up date 17 februarie: Gemenii au fost operati si acum sunt acasa (adica in tara, pentru ca deocamdata sunt la spital la Nehoiu -pentru probleme colaterale).

Caz primit pe e-mail de la d-ra Raluca Tanase (asistent social la Asociatia P.A.V.E.L.)

Niculina Mandricel si copiii ei, Maria, Elena si Nicolae.

Niculina este singurul sprijin al copiilor. Tatal, si-a gasit un alt drum in viata, fara a mai dori sa stie de ei. Sunt o familie atat de modesta si, greu de crezut, mai au puterea de a spera. De a spera ca gemenii, Elena si Nicolae, sa poata duce o viata normala. Nicolae sufera de tetrapareza spastica, iar Elena de parapareza spastica. De 5 ani, mama lor are puterea fizica, dar si emotionala, de a merge cu ei in fiecare luna la CNR Nicolae Robanescu, din Bucuresti.

Insa nu mai este de ajuns vointa ei. Clinica GINESOURCE, din Chisinau, Republica Moldova, ii asteapta pana cel tarziu 17 februarie 2010 pentru a-i opera (“Miofibrotomia subcutanata pe etape dupa prof. Ulzibat or. Tula”). OPERATIA NU POATE FI AMANATA.

Doi copii, doar o luna la dispozitie, pana nu e prea tarziu, in total 4000 de euro.

Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu, vor implini 7 ani pe 27 ianuarie 2003

Date de contact

Niculina Mandricel (mama copiilor)

Sat Buda-Craciunesti, Nr. 59, comuna Cislau, judetul Buzau

Nr. de telefon:
0764 555 095; 0753 765 211; 0238 585 696


Donatii :

RO 77 BTRL 01 00 12 01 S 04 088 XX (LEI)

RO 52 BTRL 01 00 42 01 S 04 088 XX (EURO)4 comentarii:

MONICA DANIELA spunea...

LA MULTI ANI !
DUMNEZEU SA LE DEA SANATATE !

Crisa spunea...

La multi ani, ingerasilor si DUMNEZEU sa aiba grija de voi si de toata familia!

MONICA DANIELA spunea...

AS FI VRUT SA MAI AUD VESTI DESPRE ACESTI COPII-CHIAR M-A INTREBAT O DOAMNA INITIATOARE A CHETEI DE LA SERVICIU DESPRE EI.

adriana spunea...

la vizita trecuta pe care au facut-o la spital la recuperare, am stat cu ei cateva ore,pentru ca mamica lor a trebuit sa mearga la o fundatie...sunt tare simpatici; le-am citit, am mers cu baietelul la sala;

acum sunt din nou la spital pana vineri; fac recuperare; chiar azi am vorbit cu mamaica lor si urmeaza sa scriu ce m-a rugat: ei mai au o sora acasa, si ar avea nevoie de haine si incaltaminte pentru ea