luni, 25 ianuarie 2010

Intre luni si sambata

UP DATE am scris despre vizita la gemeni
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/01/zapezile-de-ieri-zapezile-de-azi.html

Luni, am fost la spital la Stefanel si la Fabian; vineri la Maria Narcisa. Toate cumparaturile au fost facute cu sprijinul Alinei si al colegilor sai de la AMC (am scris la lista de cumparaturi). Jucariile pentru Narcisa sunt de la Maria, colega Angelei G.

Luni, pe al 11.30 am sunat-o pe mama lui Fabian, peste o ora urma sa ajunga in Bucuresti, vremea era rea si nu stia cum va reusi sa ajunga de la gara la spital. Am sfatuit-o sa vina cu un taxi, urmand ca seara sa ii duc eu banii. SOFERUL DE TAXI, AFLAND CA FABIAN ARE CANCER, I-A RETURNAT BANII.

Stefanel arata foarte bine, dar nu am putut sa stau prea mult cu el; nu eram singurul vizitator. Izabela, care venise impreuna cu o doamna in vizita la copii, era in centrul atentiei, fiindu-i o prietena mai veche.

Vineri, Maria Narcisa, avea pofta sa manace o pizza...fara sare...cu pui...nu am reusit sa ii fac eu, asa ca m-am pornit in vizite pe la pizzerii...nimic fara sare...la ultima pizzzerie, am negociat cu ea la telefon si a acceptat piept de pui la gratar...pentru ea si pentru Vladut, colegul de salon...pe baietii de la pizza i-am rugat sa nu refuze o viitoare comanda fara sare (conditia a fost sa stie cu o seara inainte) iar mamei Narcisei i-am lasat banii necesari pentru o comanda.

Maria Narcisa, in urma tratamentului este foarte nervoasa; de dimineata isi provocase din neatentie un mic accident nazal dar care a speriat-o rau de tot.

Am aflat ca Stefanel a stat doar doua zile la spital; se pare ca analizele sunt bune asadar au plecat miercuri acasa.

Sambata, i-am vizitat pe gemeni si urmeaza sa scriu mai pe larg. Am reintalnit si doua cunostinte mai vechi: Valentin si Ionut, cei doi baieti cu care am colindat de Mos Nicolae.

Niciun comentariu: