luni, 11 ianuarie 2010

Monica Daniela ne roaga


Pe data de 11 ianuarie Andreiut este programat la clinica UKM din Munster/Germania. Vom vedea ce va fi. Cu Dumnezeu inainte!

Am sa va rog sa-i transmiteti pe blogul personal-andreibucur.blogspot.com- toate gandurile voastre de bine si sa va rugati pentru el.
RUGACIUNE

“Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau (numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeului nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta (numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.”

Un comentariu:

MONICA DANIELA spunea...

Multumesc Adriana.