marți, 23 februarie 2010

Viata la 18 ani

Licitatia s-a incheiat. Va multumesc tuturor pentru participare; in contul Ioanei au fost donate toate sumele licitate. Ma inclin si va pretuiesc!


Cei ce doresc sa participe la licitatia anuntata mai jos, pot lasa mesaje la comentariile acestui articol.


Ioana a implinit ieri 18 ani. Ioana este o fata pe care nu o cunosc personal, insa pe care am citit-o pe blogul Anei si pe site-ul creat in urma evenimentului care i-a schimbat viata. Luna trecuta, Ioana a devenit unul din multii copii bolnavi de cancer.

Uitasem de ziua ei; am intrat pe Jurnalul Anei si mi-a amintit ea.

La multi ani, Ioana! Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa invingi boala.

Nu stiu daca te va ajuta foarte mult darul meu, dar incerc.

Imi invit cititorii blogului sa urmareasca un eveniment (http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/costel-busuioc-un-roman-fericit.html) la care am participat in luna decembrie: lansarea la Bucuresti a unei carti de suflet. Pe prima fila, autorul mi-a scris: Costel, cu mult drag pentru Adriana din DardinDar.

Pentru ca stiu cum este viata la 18 ani si pentru ca stiu cum este viata si de la 18 la 43 de ani, m-as bucura sa parcurga si Ioana acest interval si sa treaca mai departe de el.

M-as bucura daca am ajuta-o si noi: eu incep prin a lansa invitatia de a licita pentru cartea mentionata (veti vedea in film despre ce carte vorbesc).

Licitatia incepe de la 12 lei (pretul de vanzare din librarie); se desfasoara in perioada 23 februarie 2010 - 28 februarie 2010 ( am ales acest scurt interval pentru ca in aceasta perioada sunt pomeniti doi sfinti Ioan - maine Sfantul Ioan Botezatorul si duminica Sfantul Cuvios Ioan Casian Romanul; cu rugaciunile lor nadajduiesc sa daruim Ioanei un strop de bucurie.

Intervalul este scurt, pentru ca si cancerul este rapid: te loveste ca un fulger! Cine va dori sa faca o fapta buna nu va sta prea mult pe ganduri.

Pentru ca Dardindar este un blog de suflet si pentru ca stiu ca cei care il citesc constant sunt sufletisti la randul lor, o sa ii rog pe cei care vor licita, la final, chiar daca nu sunt castigatori, sa doneze totusi suma promisa in contul Ioanei.

Persoana care va castiga licitatia, va depune suma promisa in contul Ioanei, si in ziua urmatoare depunerii, de comun acord vom stabili modalitatea de a intra in posesia cartii.

Doamne, ajuta!

Despre Ioana Spahiu (diagnostic, conturi deschise) puteti citi aici http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/sa-o-cunoastem-pe-ioana.html

Mama Ioanei este cadru didactic, colega si buna prietena cu Ana, doamna care scrie aici http://jurnalulanei.blogspot.com/

10 comentarii:

darry.anna spunea...

Frumoasa initiativa.
Doamne ajuta!
Particip si eu si incep cu suma de 30lei.

Mariana spunea...

Eu ofer pentru cartea lui Costel 100 de lei.
Sunt impresionata de aceasta poveste. Am urmarit si eu pe blogul Anei. Si eu sunt invatatoare si am patru copii, toti sanatasi, deocamdata. Nu ma pot gandi, cum ar fi sa fie lovit vreunul de aceasta boala...

Mai mult decat bani oferiti, inalt si suspinuri de rugaciune ca Domnul sa se indure!

Iuliana spunea...

Este incredibil cat de necrutatoare a devenit aceasta boala si cum ii ataca pe copii! Fiecare poveste citita ma emotioneaza pana la lacrimi si ma face sa regret imens ca nu ii pot ajuta pe toti.

Pentru Ioana, de ziua ei, un sincer LA MUUUUUULTI ANI, sanatate si putere sa treaca peste aceste clipe grele. Si in dar...150 RON.

Dumnezeu s-o aiba in paza!

Iuliana spunea...

Mi-a venit o idee: la sfarsitul licitatiei sa ii daruim Ioanei cartea mult-ravnita. Astfel ca, la 80 de ani sa le citeasca din ea stranepotilor ei.

Ana spunea...

Va multumesc din suflet in numele prietenei mele, ieri chiar ne-a transmis cat de greu se descurca cu banii, acum Ioana e dupa 2 sedinte de chimio in care a avut mult de suferit, la inceputul lui martie reia tratamentul.Ea e foarte curajoasa, desi s-a simtit rau, acum e mai bine,insa doctorii recomanda aceasta perioada de pauza de 2 sapt.

Va multumesc inca o data,si tie Adriana pt dar si doamnelor care au licitat, fiecare banut conteaza pt ele, ca de altfel fiecare secunda care e pretioasa pentru viata ei. Doamne ajuta!

MONICA DANIELA spunea...

CU PERMISIUNEA TA AM SA POSTEZ SI EU ACEST MESAJ ,CU LINK-UL CATRE BLOGUL TAU DESIGUR.

MONICA DANIELA spunea...

S-a rezolvat.

Sergiu spunea...

Doamne ajuta! Licitez si eu.

Sergiu spunea...

170 lei

adriana spunea...

Sergiu, ai castigat licitatia! Mai ramane sa imi arati (faci tu o poza)ca ai donat in contul Ioanei si sa imi spui unde sa iti trimit cartea.

Va multumesc tuturor pentru generozitate!