luni, 1 martie 2010

Adjudecat!

170 odata, 170 de doua ori, 170 de trei ori...adjudecat!

La Sergiu va ajunge cartea COSTEL BUSUIOC, carte pe care am primit un autograf din partea autorului: "Costel, cu mult drag pentru Adriana din DardinDar".

Licitatia s-a desfasurat in sprijinul Ioanei Adriana Spahiu, o adolescenta de 18 ani impliniti pe 22 februarie 2010, care din 15 ianuarie 2010, este diagnosticata cu Carcinom nediferentiat.

Licitatia s-a desfasurat pe http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/02/viata-la-18-ani.html si cei care au licitat au dorit ca suma licitata, indiferent de rezultat, sa reprezinte donatie pentru Ioana :

darry.anna 30 lei
Mariana 100 lei
Iuliana 150 lei
Sergiu 17o lei

Cei care doresc sa o ajute pe Ioana sunt invitati sa viziteze site-ul pe care vor gasi documente medicale si conturile de donatii:
http://ioanaspahiu.blogspot.com/

Daca doriti sa il ascultati pe autor si pe invitatii sai, vizitati:
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/12/costel-busuioc-un-roman-fericit.html

Va multumesc tuturor pentru sprijin!

5 comentarii:

Iuliana spunea...

Sper din tot sufletul sa mai fie oameni care sa o ajute pe Ioana. Ii doresc multa sanatate si cat mai multe primaveri! Nu o vom lasa, pana nu ne vom intalni cu ea sanatoasa! Tinem aproape!

Ana spunea...

multumesc, multumesc, multumesc, multumesc! Banii acestia vor fi unul din martisoarele Ioanei, oameni cu suflet nobil, am citit ca daruiti banii chiar daca e o singura carte licitata! Va imbratisez cu drag de sora, si va doresc o primavara frumoasa ca voi!

Sergiu spunea...

Adriana,

Banii am sa-i trimit abia Vineri, sper sa nu fie o problema foarte mare.

Iar Cartea bineinteles ca as fi incantat sa io daruiesti Ioanei.

Multumesc,
Sergiu

adriana spunea...

Nu este nici o problema, contul il stii; cat despre gestul tau de a ceda cartea Ioanei, ma inclin, mai ales ca pe Ioana o cheama si Adriana si ma gandesc ca in aceste zile de inceput de primavara, un astfel de martisor va fi un motiv de bucurie.

Iuliana spunea...

Eu am depus in contul Ioanei 150 RON, vineri, 26 februarie. Nu e mult, dar sper sa se adune si de la altii. Unde-s multi, puterea creste! Sanatate multa tuturor!