joi, 18 martie 2010

Drum bun si sa revii cu vesti bune!

Up date iulie 2010: Din nefericire, Nic nu a rezistat. S-a stins in Italia la inceputul lunii iulie. Dumnezeu sa il odihneasca! 

Poza am furat-o de la Nic; un scurt popas acasa, pregatiri de bagaje si pe la pranz pleaca spre Italia, de unde ii dorim sa revina sanatos si bucuros langa familia lui.

Acum cateva zile ii uram cresteri exponentiale la donatii si de atunci verific sa vad daca i-am urat de bine.

Scor: 12.215 la 14.528 euro, Prima citire: 7.54-ultima citire: 8.39, azi.

Cum ajung banii pe blogul lui? Cu un apel de 2 sau 5 euro la unul dintre numerele din reteaua Romtelecom sau cu un drum pana la banca.

0900.900.572
- pentru 2 euro
0900.900.570 - pentru 5 euro

Pentru donatii mai mari, vizitati blogul lui Nic, unde veti gasi conturile si posibilitatea Donatii online Paypal: http://niculae-ionescu.blogspot.com/.

Si ceva ce putem face cu siguranta pentru el; sa ne rugam un minut, rostind o scurta rugaciune de calatorie:
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce esti calea, adevarul si viata si ai calatorit impreuna cu sluga Ta Iosif impreuna si cu cei doi ucenici, care au mers la Emaus, Insuti Stapane, calatoreste si cu robul Tau, Nicolae, binecuvantand calatoria sa. Trimite si lui inger pazitor ca lui Tobie, ca sa-i fie povatuitor si pazitor si sa il fereasca nevatamat de toata reaua intamplare. Si astfel cu pace, sanatate si buna sporire sa se intoarca intru ale sale si toata viata sa sa proslavesca prea cinstit si de mare cuviinta numele Tau, in veci. Amin.

4 comentarii:

Dili spunea...

O, drum bun si sa te intorci mai luminos si mai sanatos, draga Nic!

darry.anna spunea...

Calatorie cat mai usoara! Sa te intorci sanatos si cu noi povesti ,,domnule Perfuzel,,.

Iuliana spunea...

Si eu ii urmaresc povestea in fiecare zi. M-a impresionat imens ce a scris astazi si m-am bucurat din tot sufletul ca pleaca in Italia la tratament. Sa dea Dumnezeu sa se intoarca sanatos si fericit!

adriana spunea...

Din nefericire, Nic nu a rezistat. S-a stins in Italia la inceputul lunii iulie. Dumnezeu sa il odihneasca!