marți, 23 martie 2010

Petroselinum crispum

Adica patrunjel...refrenul din piata...3 legaturi la leu sau 4, depinde de sezon.

Imi place. Presarat in salata, plutind in supa, lipit de felia de paine cu unt, dand aroma cartofilor fierti.

O salata: mult petroselinum crispum plus felii subtiri de usturoi, cateva picaturi de ulei de masline si zeama de lamaie.

Multe beneficii si o cura de dezintoxicare aici si aici.

Nu-l ocoliti in piata! Fiti prietenosi cu el si luati-l acasa!

4 comentarii:

MONICA DANIELA spunea...

Si eu care credeam ca ne injuri:d

Iuliana spunea...

I-am citit si sotului meu despre beneficiile patrunjelului si m-a si intrebat: "De maine cumparam si noi patrunjel pentru a incepe o cura?"

Stiam ca e bun patrunjelul, dar nici chiar atat de bun pe cat am citit in articolele la care faci trimitere. Multumim!

Dili spunea...

Ce bine ca patrunjelul e asa bun.... dar ce nume haios are in latina :DDD

adriana spunea...

Monica, ce haioasa esti.

Iuliana, ce bine imi pare ca si-a gasit preferatul meu noi prieteni...si sa ii luati acasa si pe fratii lui: leustaenul si mararul.

Dili, in dex on line am gasit si petroselinum hortense.