luni, 12 aprilie 2010

Dar de la Suceava

Hristos a inviat!

Poate va amintiti de apelul pe care l-am facut in Saptamana Mare, mai exact pe 29 martie, cand va rugam sa-l ajutati pe Fabian.

Mariana a preluat si ea pe blog apelul si la scurt timp, o matusica Dardindar de la Suceava, ma anunta ca spera sa stranga un ajutor financiar, impreuna cu colegii, in urma unei actiuni intitulate "Un leu pentru Fabian". Primind aprobarea domnului director, un afis a fost pus la vedere in cancelaria scolii, urmand apoi explicatii despre cazul lui Fabian chiar in clase.

Pe 1 aprilie (nu a fost o pacaleala, doar vedeti in chitanta de mai jos), matusica m-a anuntat ca in contul mamei lui Fabian au fost depusi 1.339 lei.

Nerabdator sa plece de la spital, pana la urma lui Fabian i s-a implinit dorinta si vineri, 2 aprilie, a plecat acasa; a terminat ultima cura de citostatice; este bine si va veni doar la controalele de rutina.

Mi-a promis ca la prima vizita, imi va aduce si un desen pentru inimosul colectiv de la Suceava.

Pana atunci, eu le spun tuturor unchilor, matusilor si verisorilor Dardindar suceveni: Bine ati venit in club si sa fiti siguri ca milostenia pe care ati facut-o, va schimba darurile pamantesti in comori ceresti!

La plecare, am obtinut o promisiune de la Fabian: ca va manca sanatos, urmand astfel sa cresca mare si sa se faca specialist (mi- a spus ca vrea sa se faca specialist si sa ajute oamenii, la fel cum a fost si el ajutat).

Pana sa devina Fabian specialist, trebuie sa manance sanatos si are in continuare nevoie de ajutorul nostru.

Nu am facut poze la plecare, dar sunt convinsa ca fotografiile de la o alta vizita se potrivesc perfect, pentru ca Fabian va multumeste tuturor pentru ajutorul primit in timp ce el se lupta cu boala.

Raiffeisen Bank – Agenţia Rupea

RON: RO 48 RZBR 0000 0600 1205 5756
EURO: RO 69 RZBR 0000 0600 1205 5766
Cod SWIFT: RZBRROBU
Titular: Ciucuţ Gabriela (mama lui Fabian)
Telefon: 0762 781 566

Niciun comentariu: