vineri, 16 aprilie 2010

Daruieste 2% din impozit

DE RETINUT:

  • Termenul limita pentru depunerea declaratiilor este 15 mai 2010, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.
  • Declaratia se depune la organul fiscal al orasului dumneavoastra de domiciliu sau se poate trimite prin posta la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Adresele acestora sunt aici: Adrese administratii

Nu stii catre cine sa daruiesti cei 2% din impozit?! Poti sa alegi din lista de mai jos:


Parohia Sfantul Ilie Grant

Asociatia P.A.V.E.L. Asociatia INIMA COPIILOR
Asociatia pentru Cultura si Educatie Sfantul Daniil Sihastrul

Fundatia Sfanta Irina (pentru bolnavii de cancer in faza terminala)

Asociatia Ieromonah Arsenie Boca

Fundatia Inima de copil

Asociatia “Pro-Vita pentru copii nascuti si nenascuti (filiala Bucuresti) (puteti opta pentru filiale si din alte orase. Ex: Constanta, Craiova, Galati, Gorj)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cu tot respectul pentru (Fundatia pentru) SMURD sau alte ong-uri cu bugete de milioane de euro, mai sunt in Romania si multe alte oranizatii de mici dimensiuni care au nevoie de banuti, multe din ele functionand in regim de voluntariat si neavand alte surse de finantare.

Eu directionez spre Asociatia “SOS Infertilitatea”, care activeaza exclusiv in regim de voluntariat. De patru ani ma lupt sa obtin o sarcina, numai eu si sotul meu stim prin ce am trecut! Daca ai probleme de infertilitate in Romania nimeni nu se uita la tine, trebuie sa platesti totul integral, desi platesti asigurari de sanatate. “SOS Infertilitatea” asta face, atrage atentia asupra gravitatii acestei probleme sociale si de sanatate, pana de curand un subiect-tabu: infertilitatea.

adriana spunea...

daca imi lasi un link spre aceasta asocaitie, o trec in lista