luni, 12 aprilie 2010

Numele tau?!

Hristos a inviat!

Eu sunt Adriana. Statistica imi arata ca ieri ati fost 56 de vizitatori pe blog; 37 dintre voi pentru prima data; 19 dintre voi ati revenit; una peste alta, blogul a fost accesat de 116 ori.

Din cei 56, Corina, s-a prezentat.

Mi-ar placea ca o data pe luna, intr-o zi, cei ce intra pe blog sa-mi spuna cum se numesc. Incep de astazi sa fac prezentarile: Eu sunt Adriana. Am onoarea, dar cu cine?!

12 comentarii:

darry.anna spunea...

:-) personal intru de foarte multe pe blogul tau pentru ca imi place ce citesc! si uneori citesc de mai multe ori o postare.

Laura spunea...

Laura.:)))))))))))))))) Intru dar las rar mesaje pentru ca nu prea am timp.

florina pop spunea...

eu,Florina ,urmaresc acest blog pentru ca am ce invata din el...Doamne ajuta!

adriana spunea...

fetelor, pe voi va cunosc si sunteti printre cei care lasa semne pe blog...vad ca ceilalti sunt mai timizi...mai incerc si luna viitoare; mi-ar placea ca blogul sa fie o forma de dialog; altfel ai impresia ca vorbesti singur; un jurnal puteam sa tin intr-un caiet sau acum mai modern, intr-un fisier

va doresc tuturor o zi buna

mariperijoc spunea...

Te imbratisez Adriana,eu te simt mereu aproape si te consider prietena mea...Multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine!

adriana spunea...

Marilena, eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase

catalina isai spunea...

Buna, Adriana, ma numesc Catalina si sunt mama Marei (ne-am cunoscut anul trecut in Budimex), intru consecvent pentru ca am nevoie sufleteste de ce contine acest blog. Ma si nelinisteste, dar ma si bucura,ma ajuta in cautarile mele de Dumnezeu si de oameni.
Multumesc

adriana spunea...

Catalina, bineinteles ca te recunosc...esti singura Catalina Isai pe care o cunosc...SI ESTI PRINTRE MAMICILE CARE IMI SUNT TARE DRAGI...da-ne vesti despre Mara...sa-mi spui daca aveti nevoie de ajutor; eu sper din suflet sa fie totul ok la voi

MONICA DANIELA spunea...

MONICA

Turangalila spunea...

Sunt Silvia, te apreciez pentru ceea ce faci si scrii, voi incerca sa ma alatur initiativelor tale.

adriana spunea...

Monica, multumesc

adriana spunea...

Silvia, te astept cu mare drag.