miercuri, 30 iunie 2010

Apa pentru Stefanel

Up date 19 iulie: familia lui Stefanel va multumeste pentru ajutorul acordat.
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/07/cum-stai-cu-apa-vrea-si-stefanel-un.html

Pentru ca astazi ploua, va scriu despre apa; dar nu de ploaie ci de baut. Cred ca vi-l amintiti pe Stefanel; acum este acasa si vine doar la controale periodice la spital.

BannerFans.com
Problemele lui erau la rinichi. Si rinichii, pentru a functiona bine au nevoie de lichide; cel mai bun lichid este apa. Pentru unii dintre noi, apa este ceva banal; pentru altii apa este chiar ceva de pret.

Asa este si pentru parintii lui Stefanel, care o cumpara zilnic, pentru ca nu au apa potabila (nici macar menajera) in gospodarie. Pana anul trecut, sursa de apa era la vecina casei. Acum nu mai au acces.

Alexandra si sotul ei au inceput un proiect: construirea unei fantani. Sunt tinuti pe loc de lipsa banilor: mai au nevoie de 1000 lei pentru a incepe lucrarile in teren.

Au incercat sa se imprumute dar nu s-a putut; in cele din urma m-a rugat sa scriu pe blog.

Pentru ca duminica a fost si ziua ei de nastere, langa un La multi ani, cred ca si-ar fi dorit sa primeasca si cativa litri de apa.

Dupa cum ploua, cred ca s-a rezolvat pentru un timp cu apa menajera, a ajutat-o Dumnezeu.

Mai ramane acum fantana.

Daca doriti sa fiti coparticipanti la proiect, puteti dona:

Banca Transilvania – Agenţia Brâncoveanu

RON: RO 31 BTRL 0430 1201 T 239 74XX
Titular: Ciocoi Alexandra (0727.205.695)


2 comentarii:

Dili spunea...

Dragul de el, La multi anisori cu intarziere!!!! E primul copilas de care am aflat din toti acesti luptatori... sper sa stranga cat mai repede banutii :-((( si.... fraza aceea cu "nu mai au acces" ma infioara.
Doamne-ajuta!

adriana spunea...

De data asta sarbatorita a fost mamica lui; sper si eu sa ma sune cat mai curand si sa imi spuna ca au rezolvat problema financiara si ca incep sapaturile