duminică, 27 iunie 2010

Hai Anglia!!!...sau Germania!!!

Minutul 19...Pana acum scorul e 0-0. Pentru ca in acelasi loc am si calculatorul si televizorul, fara a fi microbista...minutul 21 gol pentru GERMANIA...Hai Germania!!!

Cum va spuneam, fara a fi microbista, urmaresc totusi acest campionat din mai multe motive: imi place veselia tribunelor, ma amuza reactia suporterilor cand se vad pe ecranele de pe stadion; imi plac imaginile dintre reprize, date cu incetinitorul imagini de la fazele importante din timpul meciului, cand poti sa faci lejer lectii de anatomie pe muschii jucatorilor..ma amuz la replicile comentatorilor "cele doua echipe se iubesc precum piperul pe ulcerosi".

Ma enerveaza senzatia de stup data de celebrele vuvuzele...Hai Anglia!... Sau Germania!

Unii zic ca englezii au mari sanse de castig (sunt englezi, bineinteles cei care sustin asta) si sa vedeti ce motivatii faine au:
"De ce-i batem pe nemţi"
Daily Star a găsit ieri alte motive pentru care Anglia va cîştiga astăzi. Iată cîteva dintre ele: "1. Sîntem mai buni în pat. Într-un clasament al celor mai buni amanţi, întocmit de OnePoll.com, Germania e sub noi. 2. Avem fete mai frumoase decît ei. Ale noastre au cîştigat Miss World de mai multe ori decît Frauleins. 3. Sîntem tari în muzică. Avem mai multe victorii la Eurovision decît ei. 4. Sîntem mai haioşi decît germanii. O anchetă a Reader's Digest a arătat că Anglia e naţiunea cu cel mai mult umor".
2-0 minutul 32... Hai Germania!!!!...nu ma intrebati cine, ce, cum pentru ca nu am fost atenta...nici nu vreau sa pun intrebari pentru ca tin la armonia familiei...eram cu copy-paste pe urmatoare replica:
"Ori de cîte ori jucăm cu ei, englezii încă se cred în al Doilea Război Mondial. Au trecut atîtea decenii de atunci şi ei continuă să sape şi acum tranşee". Remarca îi aparţine preşedintelului lui Bayern, Uli Honess, şi explică în mare măsură imensa rivalitate dintre cele două mari naţiuni fotbalistice
2-1 minutul 37....Hai Anglia!!!

A fost gol?! nu a fost gol?!....minutul 39 ????...noi am vazut ca a fost gol...arbitrul de centru oare ce a vazut??? m-am uitat si eu (era dragut jucartorul englez cu numarul 8)...

Anglia are mari sanse de castig: de ce?!
  • Pentru ca au cele mai frumoase busuri supraetajate, de un rosu stralucitor la fel cum este si echipamentul jucatorilor;
  • Sunt obisnuiti cu senzatia de stup, doar sunt condusi de o Regina si de foarte multe ori GOOD SAVE THE QUEEN!
Incepe repriza a doua: Hai Anglia!!!

Citatele le-am copiat de aici.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hai Germania! bineinteles ..
sau mai bine zis.. hai Mesut Ozil [:X]

adriana spunea...

sa intreb? sa nu intreb? cine e Mesut Ozil?!

Anonim spunea...

jucator la Werder Bremen in Germania buay Adriana :>