marți, 1 iunie 2010

Legume la grill

Timp de preparare: 15min

Porţii: 2

Ingrediente: 1 vânătă, 1 dovlecel (sau ce alte legume mai doriţi), 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri oţet balsamic, sare, piper, busuioc, oregano, cimbru, pătrunjel, 1 căţel de usturoi

Mod de preparare:

Încingem bine grillul sau tigaia grill. Spălăm şi tăiem legumele în felii groase de aproximativ 1cm. Ungem feliile cu puţin ulei de măsline şi presărăm puţină sare.

Când grillul este încins, aşezăm legumele pentru 10 minute. Dacă folosiţi tigaia grill întoarceţi legumele pe ambele părţi.

Am scos legumele, le-am aşezat într-un vas şi le-am stropit cu uleiul de măsline, oţetul balsamic şi am presărat toate condimentele printre ele.

Reteta este preluata de aici.

Niciun comentariu: