luni, 23 august 2010

Din nou despre Alexandra Apostol si visul ei

V-am scris acum cateva zile cate ceva depre Alexandra, colega prietenei mele. O puteti incuraja pe blogul personal, puteti prelua bannerul de sustinere pe blogurile voastre, va putet ruga si pentru ea. Html-ul pentru banner si conturile de donatii sunt aici.


Alexandra Apostol
Alexandra scrie pe blogul ei:
Cu totii ne nastem si murim cate putin in fiecare zi. Ne trezim dimineata pentru a face, a trai si a simti ceea ce ni se intampla pe parcursul unei zile, pentru a merge seara la culcare sa inchidem ochii si sa visam. Pana acum doi ani visam ca cineva imi va spune”mama”... acum ma duc la culcare visand ca ma voi trezi dimineata, ca ma voi mai naste pentru inca o zi! Tot ce ii cer visului este sa imi aduca insa, o zi fara durere si o zi cu inca un vis si inca o dimineata...

Am 27 de ani si inca nu am apucat sa fac tot ce mi-am dorit pe lumea aceasta. Ma simt o tanara batrana! M-am nascut in Onesti, orasul gimnastelor. N-am urmat traditia pentru ca nu aveam tinuta zvelta ca a Nadiei, drept pentru care m-am indreptat spre kinetoterapie, din dorinta de a-i ajuta pe altii.

Acum doi ani insa, in anul 2008, am fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Asa am intrat in labirintul stiintei numita oncologie de unde am iesit invingatoare... pana acum.

Cu doua saptamani in urma am fost diagnosticata cu Pneumonie lob superior drept, Determinari secundare renale, Metastaze pulmonare, Atelecatzie lob superior drept, Anemie secundara, Determinari secundare costale, sau mai pe scurt metastaze renale si pulmonare. In Romania sansele oferite sunt mici, asa ca, singura solutie viabila am gasit-o la Andalou Medical Center, o clinica din Turcia specializata in oncologie.

Eu ma voi lupta sa traiesc si voi continua sa visez! Pentru a parcurge acest drum al luptei cu boala, voi avea nevoie de aproximativ 50.000 Euro- acestea fiind costuri aproximative estimate de Andalou Medical Center.

Stiu ca tratamentul este costisitor, dar este singura mea alternativa in acest moment, iar la sfarsitul acestui drum, cand pasii mei vor lasa inca urme pe nisip... VOI VETI FI CEI CARORA LE MULTUMESC!

Ma numesc Alexandra Apostol si VREAU SA TRAIESC!

Niciun comentariu: