joi, 5 august 2010

Nimic mai simplu!

Ceea ce doreste sufletul tau si este placut lui Dumnezeu si-ti dai seama ca ti se potriveste si o faci corect si desavarsit, s-o faci si te vei mantui. Pateric Avva Nisetro
(am transmis din cartea pe care o citesc acum Laurei Chilnicean - Copiii cu nevoi speciale si viata de familie blestem sau binecuvantare)

Nimic mai simplu daca ai credinta in Dumnezeu! Altfel este tare greu!

Despre autoare si carte am gasit informatii la Elena Dulgheru:
Semnalez apariţia unei cărţi de psihoterapie ortodoxă unice în România, adresate în special părinţilor şi educatorilor copiilor cu dizabilităţi psihice (autism, sindrom Down), dar şi preoţilor, psihologilor şi tuturor celor interesaţi de acest subiect. Cartea abordează o dublă perspectivă, medicală şi teologică şi oferă o serie instructivă de studii de caz şi de sfaturi practice, beneficiind şi de experienţa în domeniu a autoarei.
Autoarea, Laura Chîlnicean, este licenţiată în Teologie Ortodoxă-Asistenţă Socială şi profesoară la o şcoală pentru copii cu dizabilităţi. Volumul (format A5, 166 pagini) a apărut la Editura Rotonda, costă 7 lei şi poate fi procurat de la Biserica Rusă (Paraclisul Universitar) din Bucureşti sau direct de la Editura (tel. 0724.22.34.07, 0766.8818.99).

Daruieste o luna din viata ta! Rugaciune si ganduri bune, pline de speranta pentru micutul Siluan.

Niciun comentariu: