luni, 30 august 2010

O serie de la multi ani!

Multe Alexandre. In primul rand, Alexandra nepoata mea. Pe urma micuta Alexandra Baciu. Urmeaza o Alexandra invingatoare si o Alexandra luptatoare. O Alexandra mamica si o Alexandra fotograf de stelute de mare. O alta Alexandra, tanara mamica ce are nevoie de ajutor. Si mai este Alexandra Diana, pe care o cunoasteti din scrisorile catre Mos Craciun, postate pe blog in iarna (o puteti cunoaste mai bine de pe blogul Iulianei, unde veti gasi si alti sarbatoriti).

Si Alexandru de multe ori. Doi nepoti: Alexandru mic (a implinit 3 anisori pe 17 august) si Alexandru mare (si inalt), un Alexandru si mai mare (bunicul lui Alexandru inalt ). Apoi, un Alexandru ca un frate mai mic, cu o voce la fel de frumoasa ca a tuturor celor ce canta in familia lui. Urmeaza un Alex cu inima mare si la final, dar nu ultimul, pentru ca oricand poate sa mai apara altcineva, un Alexandru din sertarul cu muzica.

Si printre Alexandrii si Alexandrele ce astazi isi serbeaza ziua onomastica, un Dragos cu o lista lunga de dorinte.

Tuturor, mari sau mici, La multi ani!

PS. Dragos, in lista de dorinte, scrie ca astazi vrea trafic obraznic pe blog. Indepliniti-i si voi dorinta. Cedez o parte din traficul meu.

Florile pentru sarbatoritii de astazi le-am furat de la Sergiu. Stiu ca nu o sa se supere, doar e mereu zambaret la fel cum as dori sa fim cu totii.

4 comentarii:

Bucurenci spunea...

ce frumos! mulţumesc!

Sergiu spunea...

La Multi Ani!

darry.anna spunea...

La Multi Ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor!

Iuliana spunea...

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Sfantul Alexandru sa ii ocroteasca!