marți, 17 august 2010

Cuvant de folos

Sfântul Siluan:
Prin Duhul Sfânt, Sfinţii văd suferinţele oamenilor pe pământ. Văd şi ştiu cât de plini suntem de osteneli, cât de secătuite sunt inimile noastre, cât de mult paralizează descurajarea sufletele noastre şi neîncetat mijlocesc pentru noi la Dumnezeu.
Sursa: aici

3 comentarii:

Dili spunea...

asa e... comparam ieri comportamentul doctorilor care au grija de micutul Siluan si care spun ca nu pot lasa un copil numai pentru ca Romania nu a semnat o anume intelegere - cu cel al doctorilor sau asistentelor carora le-a "scapat" incendiul de la Giulesti.... A fi om nu depinde de bani, trebuie sa fie in sufletul nostru. Iar a avea grija de un copil presupune prezenta ta langa el. Nu mai spun nimic fiindca simt ca ma inversunez si e pacat. Dumnezeu are intr-adevar caile Lui bine stiute si nimic nu ramane nedrept, totul are un revers; important e credinta care se scoate din orice prapastie.
Te imbratisez, Adriana.

adriana spunea...

Maria, sunt convinsa ca si la noi sunt astfel de doctori care isi pun sufletul in tot ceea ce fac pentru bolnav. Din pacate, suntem o societate mult prea bolnava, atat fizic cat si sufleteste. Ne-ar trebui la fiecare un doctor personal. Ma rog si eu ca Bunul Dumnezeu sa ii intareasca pe parintii greu incercati in aceste zile.

Te imbratisez si eu, draguto!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! (Căci a lui Dumnezeu este şi această zi ... de îngăduinţă pentru "CEI VII" !)
Doamnei ADRIANA !
~
De ACEEA îmi este teamă: că NU sunt ... suficient de SINCER ! Căci Dumnezeu ŞTIE ! !!!!
Păstrez Gândul Bun !
Însă ... faptele propriu zise ... ÎNCĂ este "delăsare mare"
~
Noi SUNTEM "VII" ... în CLIPELE în care ÎL GÂNDIM, ÎL VORBIM, ÎL FACEM ... pe Dumnezeu PREZENT !
~
Cornelius,