joi, 26 august 2010

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia

adrian_natalia_1.jpg
Condacul 13: O, sfintilor mucenici ai lui Hristos, Adrian si Natalia, fericiti soti si purtatori de chinuri straluciti. Auziti-ne pe noi cei ce ne rugam cu lacrimi, venind la biserica, rugati-L pe Stapanul cel milostiv, Domnul nostru lisus Hristos, sa ne daruiasca noua tuturora: pace in familie, sanatate trupeasca si sufleteasca, mantuirea sufletului, ca intotdeauna sa-l cantam Lui: Aliluia.

Rugaciune catre Sfintii Adrian si Natalia

O, sfintilor soti, sfintilor mucenici ai lui Hristos, Adrian si Natalia, fericiti soti si straluciti purtatori de chinuri! Ascultati-ne pe noi ce ne rugam si mijlociti pentru noi, ca sa ni se dea toate cele de folos trupurilor si sufletelor, si rugati pe Hristos Dumnezeu, sa ne miluiasca si sa faca cu noi dupa indurarile Sale, ca sa nu pierim in pacatele noastre. Asa sfintilor mucenici, primiti glasul rugaciunilor noastre si cu mijlocirile voastre, izbaviti-ne de foamete, de ciuma, de cutremur, de potop, foc si grindina, de sabie si de navalirea celor de alt neam, de razboiul cel dintre noi, de moartea cea napraznica si de toate nenorocirile, scarbele si durerile; ca intotdeauna prin mijocirile voastre fiind intariti, sa slavim pe Domnul lisus Hristos, Caruia I se cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, cu Cel Fara de inceput al Sau Parinte si Preasfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Viata acestor sfinti: aici

2 comentarii:

Iuliana spunea...

Nu stiam vietile acestor sfinti. Am citit acum si m-am infiorat. Cata dragoste de Dumnezeu si unul de altul! Multumim, Adriana! Si inca o data LA MULTI ANI!

adriana spunea...

pupicei