miercuri, 1 septembrie 2010

Uau!!!


As fi vrut sa fie fotografiate de mine. Le puteti vedea pe insula....

6 comentarii:

April spunea...

chiar ca uau!!! cat de frumoasa e planeta asta....

Bianca spunea...

DOAMNA ADRIEANA Ma-ti intrebat ce ma-i fac? nu prea mai fac nimic ,stau si ma gindesc la multe lucrurii pe care nu pot sa le fac .cred ca nu sa mai fac NIMIC mai sunt citeva zile pina incepe scoala si asta ma omoara rau de tot framintarile parintilor mei ca nu mai pot sa ma dea incontinuarie la lic ,tati nu mai are munca mami e terminata cu rate la banci iar eu cu sora mea suferim alaturii de ei .Si cred ca nu am sa mai pot lua legatura cu internetul ,daca nu mai scriu si nu mai apar pe blog e ca nea taeat tel internetul si tot .RAMINEM IN TACERE SI CRED CA AM SI OBOSIT DE MULTE ORI VROEAM SA RENUNT DAR CRED CA NU MAI E MULT .

adriana spunea...

Insula se numeste Socotra; mai multe imagioni aici
http://www.e-transport.ro/INSULA_SOCOTRA-i108-news28796-p83.html

adriana spunea...

Bianca, nu trebuie sa iti pierzi speranta. Nu te mai gandi la lucrurile pe care nu poti sa le faci.In loc sa iti incarci mintea cu probleme greu de rezolvat, poate ar fi mai de folos sa folosesti acel timp pentru a vorbi mai mult cu Dumnezeu. O poti face in gand, la fel cum ti-ai spune necazul unui prieten.o O ai langa tine mereu pe Maica Domnului. Vorbeste si cu Ea.

De ce nu poti merge in continuare la scoala? In ce clasa esti acum?

Iuliana spunea...

Frumoasa insula! Vreau si eu acolo!

Bianca trece in clasa a 11-a, ca Diana mea. Mi-a spus mama Biancai ca nu le dau manuale la scoala si nu isi permit sa i le cumpere...

Multa lume amarata! Si va fi din ce in ce mai multa!

adriana spunea...

Iuliana, mi-am amintit...doar mi-ai spus ca e de o varsta cu Diana. Incercam sa o ajutam.