vineri, 17 septembrie 2010

Va rog, rugati-va si pentru Andrei Ioan!

Up date 26 septembrie Dumnezeu sa il odihneasca!
 
Tanarul din fotografie se numeste Andrei Ioan Dalban, fiul Eleonorei si prietenul Ramonei. Au nevoie de rugaciunile si gandurile noastre bune: Andrei Ioan, pentru a depasi faza grea in care a ajuns boala lui iar mama si prietena lui Andrei pentru a face fata suferintei de a vedea ca persoana iubita trece prin clipe grele.

Impreuna cu Iuliana, am fost ieri in vizita la spital. Pentru ca la Andrei vizitele sunt restrictionate din cauza imunitatii scazute, ne-am intalnit doar cu mama lui. La plecare, cu ochii in lacrimi, Eleonora ne-a implorat sa rugam cat mai multe persoane sa se roage si pentru fiul ei. Andrei Ioan este un tanar credincios si chiar daca boala lui a ajuns intr-o faza terminala, el continua sa se roage Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului. Daca aveti timp, rugati-va Maicutei Domnului cu aceasta scurta dar puternica rugaciune, din Acatistul Maicii Domnului-Pantanassa- Izbavitoarea de cancer

O, Preacurata Maica a lui Dumnezeu, Imparateasa a Toate, auzi suspinurile noastre cele pline de durere inaintea icoanei tale celei facatoare de minuni. Intoarce-ti privirea spre copiii tai bolnavi de boli netamaduite, care cad inaintea sfintei tale icoane cu credinta. Si precum pasarea isi acopera cuibul cu pui cu aripile, asa acopera-ne si tu, Fecioara, cu omoforul tau cel vindecator. In acest loc in care nadejdea se subtiaza, mila ta sa fie nadejde neindoielnica. Aici unde grijile amare ne coplesesc, da-ne rabdare si odihna; unde chinul si deznadejdea se cuibaresc in suflet, fa sa rasara lumina necreata a lui Dumnezeu. Mangaie-i pe cei fricosi, intareste-i pe cei slabi, varsa blandete si lumina peste inimile amarate. Vindeca poporul tau cel bolnav, atotmilostiva stapana, binecuvanteaza mintile si inimile doctorilor, ca sa fie instrumentele Atotputernicului doctor - Iisus Hristos, Mantuitorul. Ne rugam inaintea icoanei tale ca puterea ta sa traiasca in noi, Stapana si Doamna. Intinde mainile tale pline de vindecari, bucuria celor intristati, mangaierea celor indurerati, ca degrab primind ajutorul tau cel minunat sa laudam Treimea cea de viata Facatoare si nedespartita, Tata, Fiu si Duh Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

5 comentarii:

Dili spunea...

Dumnezeu sa il ajute!!!!!!!!!!!!!!

Iuliana spunea...

Sper din toata inima sa raspunda cat mai multa lume apelului tau, pentru ca rugaciunea cat mai multa ajuta in mod cert. Daca ar fi vazut-o ieri pe mama lui Andrei, cu siguranta ca oamenii ar fi fost impresionati si ar face o rugaciune si pentru Andrei.

Doamne ajuta!

florinm spunea...

Cei care citesc acest apel cred ca se vor ruga pentru fratele Andrei.
Dragostea este cea care ne indeamna sa o facem si ea ne inalta gandul si cuvantul in rugaciune catre Doctorul Cel din Ceruri, care aranjeaza toate in perspectiva vesniciei, dand sanse nenumarate sufletelor noastre sa se apropie de El, sa preguste relatia vesnica cu El prin dorul dupa dragostea spre care tanjim cu totii, prin dragostea si comuniunea unora cu altii, intru Numele Lui Cel Sfant!

Rugăciune pentru omul bolnav

Preaputernice şi slăvite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti smerita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!
Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.
De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i suferinţa, ridică-l din patul durerii.
Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.
Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei.
Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăinţă şi de mulţumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

Stefania spunea...

Dumnezeu sa-l ajute eu si familia mea n-e rugam pentru Andrei,Doamne ajuta

darry.anna spunea...

Dumnezeu si Maica Domnului sa ajute acest tanar aflat in suferinta!