joi, 16 decembrie 2010

A plecat si Alexandra

Jurnalul Alexandrei s-a incheiat astazi. A inceput sa il scrie in data de 29 iulie, cand a aflat ca are cancer. Sutele de kilometri dintre Onesti si Bucuresti au fost diminuate cu ajutorul cuvintelor. Toti cei care ii citeam jurnalul, speram ca optimismul ei sa invinga. Si intr-un fel, chiar a invins, pentru ca atunci cand esti la capatul drumului de aici, daca reusesti sa spui:
pentru ca acest sfarsit nu e o pedeapsa...ci doar rasplata unei vieti traite frumos...pentru ca acest sfarsit e doar un nou inceput...( 16 decembrie, in jurnal)
inseamna ca esti un invingator. 

Dumnezeu sa te odihneasca, draga Alexandra!

8 comentarii:

marada spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca!

Iuliana spunea...

Fata frumoasa si delicata, fata puternica si optimista, pentru noi chiar esti o invingatoare! Pana in ultima ta clipa te-ai gandit tot la cei din jur si le-ai lasat o nepretuita lectie de viata!

"am invatat in acest an multe...am trait intens si am obsevat cu un usor regret ca lucrurile cu adevarat importante, ca familie, prieteni, si lucrurile simple care ne fac cu adevarat fericiti, le observam doar in momente extreme...cand sfarsitul isi face simtita prezenta...in goana dupa bani si cariera...uitam cu desavarsire ca la final totul se rezuma la a avea cu cine sa le imparti...ca fericirea ti-o gasesti mai repede in bratele celor iubiti...sot, mama sau prieteni...ca singuratatea din final...oricare ar fi el...e mai dulce cand o imparti cu cineva..." (din Jurnalul Alexandrei - 1 decembrie 2010)

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Alexandra!

Dili spunea...

Draga Adriana, multe lectii avem nca de invatat. E iarna....
Dumnezeu sa o odihnesca!

darry.anna spunea...

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

Tzzumbi spunea...

Alexandra a reusit cu optimismul ei sa le ofere oamenilor un plus de nadejde. Imi aduc aminte de seninatatea ce se ascundea in spatele cuvintelor ei, seninatate deadreptul debordanta. E o lectie pentru multi dintre noi despre cum se iubeste cu adevarat!

Tzzumbi spunea...

Dumnezeu sa o pazeasca acolo langa El!

Loredana spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pcae!

mariperijoc spunea...

Avem intr-adevar multe de invatat...si dupa cum spunea si Alexandra prinsi in acest furnicar numit viata ,nu dam importanta lucrurilor profunde,traim superficial,ne dam seama mult prea tarziu...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Condoleante familiei,Dumnezeu sa ii ajute si sa le dea putere!