vineri, 28 ianuarie 2011

Bună dimineaţa de vineri

Începem aşa cum ne-am obişnuit până acum cu o invitaţie:
Hai la o cafea fierbinte
Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi. Indiferent unde te duci, fie ca este un restaurant, magazin sau chiar o statie de benzina, puteti gasi intotdeauna o ceasca buna de cafea fierbinte. Multor persoane le vine greu sa inceapa ziua fara ceasca de cafea fierbinte favorita bauta dimineata. Unii profesionisti, de asemenea, considera ca este extrem de dificil sa se concentreze asupra muncii lor, cu exceptia cazului in care au baut o ceasca de cafea. Multi oameni asteapta cu nerabdare sa se bucure de ceasca lor de cafea fierbinte dimineata.
Cafeaua a devenit atat de populara ca bautura incat consumul nostru de cafea este acum considerat a fi o treime din consumul nostru de apa de la robinet. Pentru o multime de oameni, in special cei care au locurile de munca la birou, cafeaua poate avea o cota mai mare din consumul lor total de lichide. ...continuarea aici
Este un site cu multe informaţii despre cafea. Un mic tur virtual în compania unei ceşti cu cafea fierbinte vă va înfrumuseţa ziua.

O zi frumoasă şi liniştită vă doresc!

2 comentarii:

adriana spunea...

darry.anna, ce bine este dimineata, cand te trezesti si cafeluta este gata facuta....multumim

Iuliana spunea...

Se pare ca Darryanna e experta noastra in cafea! :) Cred ca devin si eu cafegioaica!