sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Ce faci maine?

Daca esti printre cei care dimineata de duminica si-o petrec la biserica, te rog ca pe pomelnicul tau pe care il duci la Sfanta Liturghie sa treci si aceste nume sau mai bine pe un pomelnic separat pe care scrii: 

Persoane bolnave:  
Siluan ;  
Marius ;  
Eluzia;  
Filip
David;  
Ionut;  

Vor simti gandul tau bun si rugaciunea pentru ei. Daca crezi ca poti sa ii ajuti si in alt fel, in spatele fiecarui nume, gasesti toate datele necesare.

Doamne, ajuta!

5 comentarii:

Iuliana spunea...

Da, voi merge la biserica si ii voi trece pe pomelnic pe acesti copii, dar voi adauga si pe Cosmin (cancer gradul IV - se ocupa de el Cristina D.) si Ana-Maria (cancer - se ocupa de ea Stefania).

Dumnezeu sa ii ajute si binecuvanteze pe toti!

MEILOIU MONICA - DANIELA spunea...

Doamne ajuta !
Se face!

adriana spunea...

Iuliana, te rog sa ne scrii unde gasim cazurile celor doi copii

adriana spunea...

Doamne ajuta, fetelor!

Iuliana spunea...

Buna seara, fetelor dragi!

Cazul lui Cosmin nu a aparut nicaieri. Stiu de el dintr-un mail de-al Cristinei D., care a fost contactata de tatal disperat al lui Cosmin (nu stiu cum de a gasit-o pe Cristina). Din pacate, se pare ca sansele lui sunt minime, dar Cristina se straduieste totusi sa ii gaseasca o clinica in strainatate care sa il mai accepte.Pe masua ce aflu noutati, va anunt.

Cazul Anei-Maria a fost scris pe scurt de Stefania, de la care l-am preluat si eu mai in decembrie, dar nu avem poze si acte medicale deocamdata. Mi-a promis Stefania ca atunci cand face rost, ma anunta si le postam si noi.

Doamne ajuta!