vineri, 14 ianuarie 2011

Cunoasterea

Cine cunoaste pe Dumnezeu si se cunoaste pe sine nu invinuieste pe nimeni pentru pacatele sale.(Sfantul Antonie cel Mare)

3 comentarii:

Sara spunea...

Stimata Doamna Adriana,
pentru ca eram curioasa sa va cunosc mai bine, am rasfoit blogul D-voastra. Am vazut ca ajutati multi copii bolnavi. As vrea sa va trimit si eu niste bani si sa-i dati D-voastra cui credeti. Eu am lansat o carte in octombrie 2010 pe care am scos-o spre vanzare si vreau ca din banii munciti si castigati de mine sa ajut copii sarmani (ma gandisem la copiii din orasul nostru care au fost loviti vara trecuta de inundatii). M-a impresionat insa cand am citit despre atatia copii bolnavi. Mama va fi sigur de acord cu aceasta. Cum as putea sa va trimit banii? Adresa mea de mail este sarabesleaga@yahoo.com.
Va multumesc!

adriana spunea...

Draga Sara, daca este nevoie de ajutor in apropierea orasului tau, cel mai bine este sa ajuti acolo, aproape de casa.Eu iti multumesc din suflet pentru gandul tau cel bun. Dupa ce te sfatuiesti si cu parintii tai si daca ramane ceva dupa ce ai ajutat langa casa ta, ai vazut ca am nevoie de 400 de prieteni pentru gemenii Elena si Nicolae care vor implini 8 ani pe data de 27 ianuarie si in februarie trebuie sa mearga la operatie. Toate datele lor de contact sunt aici: http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/01/gemeni-simpatici-cauta-prieteni.html

Iti multumesc ca ai intors vizita, dar te rog din suflet: nu iti pierde timpul pe net. Ti-am rasfoit in aceasta seara si eu blogul si am vazut ca esti un copil tare bun. Internetul este bun doar daca nu iti rapeste copilaria (sa stii ca este cea mai frumoasa perioada din viata ta).

Sara spunea...

Doamna Adriana,

si parintii mei sunt de acord, deci vreau sa fiu si eu prietena cu gemenii Elena si Nicolae. Saptamana viitoare voi pune banii in cont.
Va multumesc pentru sfaturi si pentru cuvintele frumoase! Doar in weekend am timp sa stau mai mult in fata calculatorului...restul timpului e ocupat cu scoala si alte activitati. Voi tine cont de sfaturile D-voastra!