luni, 31 ianuarie 2011

Colaboram super fain!

http://sarabesleaga.blogspot.com/
A trecut o saptamana de dardindar cu 2 musafiri coautori la postarile de pe blog ( dar = darry.anna; din = iuliana, mama dianei; dar= adriana si dupa cum observati, ana avem toate in semnatura de pe blogurile noastre, ceea ce ma duce cu gandul la Tanti Ana mea, cea mai buna matusica adoptiva).

Dardindar sunteti toti cei care daruiti putin din timpul vostru pentru a aduce un zambet si un strop de bucurie pe chipurile copiilor ale caror cazuri le promovam pe acest blog. Pentru ca ati intrat in joc, va multumesc!

Pe matusicile care m-au ajutat in aceasta saptamana la postari (sper  sa ma ajute si in saptamanile ce urmeaza) le puteti citi aici si aici precum si pe blogurile personale: http://darryanna.blogspot.com/  si  http://iulianacristescu.astasunt.eu/.

Prima saptamana de colaborare blogaricistica pot spune ca a fost excelenta dar cel mai mult ma bucur ca de ziua lor, gemenii sarbatoriti au fost in topul paginilor vizitate: 112 vizualizari la adriana-dardindar.blogspot.com/2011/01/gemeni-simpatici-cauta-prieteni.html
Voi ce parere aveti?

4 comentarii:

Loredana spunea...

colaborare frumoasa si in continuare!

Iuliana spunea...

Adriana, esti o draguta cu mine, ca de obicei! In loc sa ma certi ca am fost cam lenesa si nu m-am tinut de cuvant ca postez mai des, tu ma lauzi! Sau o fi vreo strategie ca sa ma motivezi? :)

Pupici tarzii de noapte buna!

adriana spunea...

Loredana, iti multumim!

adriana spunea...

Iuliana, cum sa te cert? Doar nu esti la serviciu sa ai termene...postezi cand iti face placere si cand ai timp...tot ce e facut cu drag e de folos,chiar daca este putin.