luni, 7 februarie 2011

10 euro pentru Cosmin

El este Cosmin si poate fi ajutat donand 10 euro prin teledon la numarul valabil in reteaua Romtelecom 0900 900 080 sau orice alta suma in conturile postate pe blogul sau:

http://danilacosmin.weebly.com/
Sunt un copil de 9 ani, pe nume Cosmin .(....) La chimioterapia din data de 28 decembrie, am vrut ca sa se termine asa repede, cu gandul ca, daca se va termina anul, poate se va termina si durerea pe care am trait-o in ultimul timp si voi incepe anul urmator perfect sanatos, ca ma voi trezi din acest vis urat…
Dar astazi cand va scriu aceste randuri, termin cea de a patra sedinta de chimioterapie, iar la aceasta serie fiind prea slabit am avut nevoie de transfuzie de sange, si tati a adus cativa colegi de la servici, care aveau aceasi grupa de sange, precum si acelasi RH identic cu al meu.
Pe la mijlocul lunii ianuarie, parintii au aflat ca unele cazuri asemanatoare sau putut vindeca la Spitalul SF ANNA din Viena, iar doctorii care m-au vazut pana acum, au confirmat acest lucru. Va rog ajutati-ma sa ma pot opera la Viena, dar costul operatiei cu tot cu tratament se ridica la suma de 40.000 euro bani pe care parintii mei nu ii au.

Va multumesc.
Persoana De Contact:
Danila Vasile – 0766.246.317

2 comentarii:

Iuliana spunea...

Pana la urma Cosmin nu va pleca la Viena, ci la Genova - Italia, la o clinica oe care i-a gasit-o Cristina. E singura clinica ce le-a dat un raspuns, data fiind starea copilului. Se imbarca miercuri si sper sa aflam in curand vesti de la Cristina, minunata fata care s-a ocupat si de cazul Bubulinei.

Chiar este nevoie de bani, dar mai ales de multa rugaciune!

Doamne ajuta!

darry.anna spunea...

Doamne, ajuta!