marți, 8 februarie 2011

Doi pusti haiosi

Subscriu la cele spuse de Iuliana, pentru ca exact asa am simtit si eu vara trecuta, cand am stat cateva ore impreuna deoarece mamica lor trebuia sa mearga in audienta la o fundatie. Pentru ca programarea era in timpul zilei si copiii nu aveau cum sa lipseasca de la exercitiile de recuperare, m-a rugat sa stau eu cu ei. Dupa ce l-am lasat pe Nicolae la sala de kinetoterapie, m-am intors la Elena care,  cuminte, in patut, ma astepta sa ii citesc din carticica cu povesti; cand faceam cate o pauza, continua ea, pentru ca stia povestea aproape pe de rost. 

Cand am ajuns la finalul cartii, s-a scurs si timpul de kinetoterapie si m-am dus sa il iau pe fratior care urma sa mearga la sala de gimnastica. L-am lasat in grija profesorului si m-am intors la micuta: ma astepta cu cartea deschisa sa o luam de la inceput cu cititul.

Timpul a trecut foarte repede si cand mamica lor s-a intors, dupa ce l-a luat pe micut de la sala, am ajutat-o sa ii duca pe copii la masa; dupa atata efort, Nicolae avea o foame de lup in timp ce Elena incerca sa ma convinga sa mai stau cu ei. I-am promis ca revin. La urmatoarea vizita nu m-am dus singura: Iuliana dorea sa ii cunoasca. I-a cunoscut, i-a indragit si a revenit. Pozele sunt de la vizita pe care le-a facut-o vineri.

Daca v-a placut povestirea mea, in care personaje principale sunt gemenii Nicolae si Elena, va invit sa cititi si prologul, pentru ca impreuna sa putem spune la epilog: Slava, Domnului! Am reusit!

alte capitole din Cuprins: 
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2011/01/la-multi-ani-nicolae-la-multi-ani-elena.html
http://steluteledemare.fotografiidefamilie.ro/2010/01/nicolae-si-elena/
http://iulianacristescu.astasunt.eu/noutati-despre-gemenii-elena-si-nicolae/
http://iulianacristescu.astasunt.eu/la-multi-ani-pentru-gemenutii-elena-si-nicolae/
http://iulianacristescu.astasunt.eu/gemenutii-elena-si-nicolae-mai-au-nevoie-de-un-mic-ajutor-pentru-a-putea-fi-operati/ 
http://iulianacristescu.astasunt.eu/in-vizita-la-gemenutii-elena-si-nicolae/ 
http://iulianacristescu.astasunt.eu/despre-minunea-intalnirii-cu-gemenii-nicolae-si-elena/ 
http://iulianacristescu.astasunt.eu/cei-ce-cred-in-minuni-ajung-sa-le-traiasca-zi-de-zi/

3 comentarii:

Sara spunea...

Într-adevăr sunt foarte haioși... Mi-ar place să îi cunosc și eu personal...

MEILOIU MONICA - DANIELA spunea...

Sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine.
Aseara i-am vazut si eu alaturi de Iuliana.

darry.anna spunea...

Dragii nostri ,, nepotei,,!