marți, 8 februarie 2011

La multi ani, Siluan!

http://bebesiluan.wordpress.com/
Poate va amintiti ca anul trecut, la inceputul lunii august, va rugam sa faceti o fapta buna in Postul Adormirii Maicii Domnului. Daruieste o luna din viata ta!  era rugamintea facuta in numele unui bebelus care avea doar 6 luni atunci. Faptul ca astazi putem sa ii spunem La multi ani! micutului Siluan, arata ca ati fost foarte generosi.
Astazi, Siluan a implinit un an. La inceputul acestei luni s-a intors acasa. Ce dar frumos i-ati facut, oameni buni! Cuvintele parintilor, din postarea de aseara sunt acum un dar pentru noi:

Am ajuns acasa…..suntem foarte fericiti cu totii!….Siluan este marturia purtarii de grija a lui Dumnezeu,a capacitatii oamenilor de a se uni in iubire, a faptului ca se poate sa muti si muntii cu puterea credintei in Dumnezeu si cu rugaciunea semenilor pentru semeni! Cu adevarat spunem si noi ca avem atata “nor de marturii”despre lucrarea lui Dumnezeu fata de oameni!
Acum, cand scriu aceste randuri, ma gandesc in urma cu un an…ne pregateam sa mergem la maternitate….Peste cateva ore avea sa se nasca Siluan, acest copil smerit si minunat totodata, ca toti copiii de altfel! Ce interesanta este viata omului…..nu stim ce ne asteapta mai departe! In urma cu un an, nu stiam ca la implinirea primului anisor de viata a lui Siluan, eu va voi scrie voua despre el, despre noi….nu stiam ca Siluan va fi iubit de atata lume, ca atatia oameni il vor cunoaste si vor darui pentru ca el sa traiasca!!! Ma uit la el cat de frumos doarme, e linistit, e fericit…e un copil care maine implineste un an de viata, dupa ce un an a suferit si a plans de durere! Acum zambeste fericit si toti se uimesc de el! Va multumim pentru tot….si va rugam sa ne pomeniti pe mai departe in rugaciunile voastre! Noi facem aceasta rugaciune pentru toti binefacatorii nostri de pretutindeni, cu mare nadejde ca Bunul Dumnezeu va va darui din darurile Sale cele netrecatoare!

6 comentarii:

Iuliana spunea...

Sa ne traiasca si sa ne bucure mereu, pentru ca acum face parte si din viata noastra!

Toate acatistele pentru cei bolnavi le-am inceput mereu cu SILUAN in aceste sase luni de cand il cunosc.

Sa creasca mare si sanatos, sa aiba o viata placuta lui Dumnezeu!

darry.anna spunea...

La Multi Ani, Siluan!

Urmarind povestea lui Siluan nu se poate sa nu remarci cat de nebanuite sunt caile Domnului si cum lucreaza El prin oameni pentru oameni.

Sara spunea...

Îi doresc și eu micuțului Siluan să fie sănătos și să trăiască ani mulți! Este atât de drăgălaș!... Un mic îngeraș!...

Loredana spunea...

ce frumusete de copil! sa traiasca si sa creasca mare!

Iulia spunea...

La Multi Ani, Siluan!

Anna spunea...

Hehe, asta da ras !! Si pe el si pe noi...