sâmbătă, 16 iulie 2011

Parintele Vasile Florariu are nevoie de ajutor


Părintele Vasile, alături de soţie, copii şi nepoţiCât este Belceştiul de mare, nu-i om care să nu-ţi poată spune o vorbă bună despre părintele Vasile Florariu. De când a venit în comună, la Satu-Nou mai exact, a muncit necontenit. A ctitorit două biserici, iar pe cea din parohia pe care o păstoreşte a renovat-o capital. Munca neîncetată, stresul, grijile unei familii numeroase, toate i-au şubrezit încet starea de sănătate. Părintele Vasile Florariu se află internat într-o clinică medicală din Germania, necesitând de urgenţă un transplant de ficat. Un ajutor cât de mic din partea fiecăruia dintre noi ar putea face ca acest vrednic părinte să se întoarcă acasă şi în satul lui drag, sănătos, aşa cum era odinioară.
"Noi, copiii, facem un apel către toţi oamenii care doresc să facă un bine, către cei care pot să întindă o mână de ajutor, să ne ajute să salvăm o viaţă de om, o persoană care pentru noi, ca tată, a făcut totul", spun, la unison, fraţii Florariu.

Conturile de donatii se gasesc la finalul articolului http://www.ziarullumina.ro/articole;1661;1;59790;0;Sa-l-ajutam-pe-parintele-Florariu-sa-se-faca-bine!.html

 

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.ziarullumina.ro/articole;1788;1;65480;0;Povestea-unui-invingator.html