joi, 22 septembrie 2011

Buna, Adriana!

La salata m-am mirat, ca prea repede s-a terminat. Ca sa nu uit ce si cum, vigilenta si dibace, multe poze i-am facut iar voua va spun acum: Cand prietenii va-ndeamna sa faceti ceva gustos, luati ce-aveti la indemana, combinati-le frumos,  asezate in castron;  luati apoi si furculite si-mpreuna sau in cor, terminati ce-ati inceput 

Pe urma, spre amintire luati o foaie de hartie si notati ce ati facut. Repede! De la inceput!
Pe un platou care trebuie sa aiba si o margine inalta, se asaza gramajoare de: morcov crud ras, telina cruda rasa, sfecla rosie cruda rasa, ardei gras culori diverse si taiate fisii 2*4 cm, rosii cubuelte sau fasii, cartofi pai prajiti, oua fierte taiate, muschi file, piept de pui (tot fasii subtiri).

In mijlocul platoului se aseaza maioneza; in jurul ei o coronita de verdeata (salata verde si optional marar, patrunjel); in jurul coronitei se grupeza gramajoarele, astfel incat paleta de culori sa fie frumos combinata (mai sus nu am gasit o culoare potriviat pentru telina; sa nu credeti ca nu se pune in salata; trebuie sa fie si ea prezenta si pentru a nu se oxida, e bine sa o stropim cu zeama de lamaie)

Sursa foto: Miercurea mea
Vezi ce mai gasesti la  POST  RESTANT

Niciun comentariu: