joi, 24 noiembrie 2011

Ai probleme in viata?

Daca aveti probleme in viata (oare cine nu are?!), gasiti timp si cititi o carte. E vreme de post, e vreme de invatatura, e vreme de curatire a sufletului. Sa nu irosim acest timp. Lectura placuta si pana nu terminati cartea, dragi prieteni, va rog sa nu mai deschideti blogul meu (initial am vrut sa va scriu sa nu mai deschideti nici frigiderul, dar sunt sigura ca veti fi captivati de carte si veti uita de mancare). Adresele de mai jos va conduc la capitolele ce se pot citi in intregime cu un click pe titlul fiecaruia.
Daca nu intelegeti ceva din carte, mergeti la duhovnic si intreabati-l. Daca nu aveti un duhovnic, rugati-va Lui Dumnezeu (Rugaciune pentru cautarea unui duhovnic).

Sfantul Ioan Gura de Aur: Problemele vietii

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ma alatur sfaturilor tale Adriana .A citi o carte, este cel mai bun remediu in diverse situatii.Eu una as recomanda Biblia, dar si oricare carte,care poate avea un substrat benefic, pentru inima si suflet.
Gand bun din Vrancea!

Sergiu spunea...

As mai adauga pe langa cititul cartii: faceti miscare - iesiti in parc, alergati, plimbati-va cu bicicleta.

Sa-ti gasesti pacea sufleteasca in acest post.

adriana spunea...

Elena, multumesc de vizita. Cartea recomandata in postare are foarte multe trimiteri la Sfanta Scriptura si cel care va porni la drum sa o citeasca sigur isi va trage si o Biblie langa el. Intorc insutit gandurile bune catre tine.

adriana spunea...

Sergiu, bune sfaturi dai.Ma gandeam ieri ca ceva imi fura timpul: netul.