sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Odovania Praznicului Botezului Domnului

Incepand cu data de 2 ianuarie, pana astazi, ne-am aflat in perioada Praznicului Botezului Domnului. 13 zile consacrate acestei mari sarbatori in care intreaga fire s-a sfintit. Nu stiu in ce masura suntei prieteni cu apa, dar eu va marturisesc ca o iubesc foarte mult. Cu atat mai mult pe cea sfintita. Poate ati observat ca in aceasta perioada, postarile pe blog au avut ca subiect tema acestui praznic. 

Astazi va propun spre citire o lucrare de licenta, cu un titlu promitator: "NATURA ŞI SEMNIFICAŢIA APEI. PERSPECTIVĂ TEOLOGICĂ ŞI ŞTIINŢIFICĂ", autor Claudiu Balan, administrator site Ortodoxia Tinerilor: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/images/stories/2011/ianuarie/Apa%20-%20stiintific%20si%20teologic.pdf

Cei care doresc sa citeasca articolele postate in aceasta perioada, pot accesa adresa http://adriana-dardindar.blogspot.com/search/label/Praznicul%20Botezului%20Domnului, unde imediat sub acest articol pe care tocmai l-ati citit urmeaza alte articole preluate, pe aceeasi tema. Lectura placuta!


Niciun comentariu: